Ποια είναι η πρώην Μις Υφήλιος στην οποία αναφέρθηκε η Χίλαρι -Θύμα του Τραμπ η νεαρή [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια είναι η πρώην Μις Υφήλιος στην οποία αναφέρθηκε η Χίλαρι -Θύμα του Τραμπ η νεαρή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο ντιμπέιτ των δύο υποψηφίων ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών κύλησε χωρίς ευτράπελα, με έναν μάλλον προσεκτικό Ντόναλντ Τραμπ και μια πολύ καλά προετοιμασμένη Χίλαρι Κλίντον.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών σε κάποια στιγμή θέλησε να τονίσει το σεξιστικό προφίλ του συνυποψηφίου της κάνοντας μια αναφορά στην Αλίσια Μασάδο. «Ενα από τα χειρότερα πράγαμτα που έχει πει είναι για μια γυναίκα σε διαγωνισμό ομορφάς. Αγαπά τους διαγωνισμούς ομορφιάς, τους υποστηρίζει και δεν χάνει ευκαιρία να δίνει το "παρών". Αλλά αποκάλεσε αυτή τη γυναίκα ''Miss Piggy''. Μετά την αποκάλεσε ''Μις Νοικοκυρά'', επειδή είναι Λατίνα. Ντόναλντ, η γυναίκα αυτη έχει όνομα», είπε η Κλίντον, με τον Τραμπ να τη διακόπτει και να υποστηρίζει: «Το όνομά της είναι Αλίσια Μασάντο και έγινε Αμερικανίδα πολίτης και μπορείτε να στοιχηματίσετε τι θα ψηφίσει τον ερχόμενο Νοέμβριο».

Ποια είναι η πρώην Μις Υφήλιος στην οποία αναφέρθηκε η Χίλαρι -Θύμα του Τραμπ η νεαρή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η γεννημένη στη Βενεζουέλα Μασάδο στέφθηκε Μις Υφήλιος το 1996 και έγινε Αμερικανίδα πολίτης τον περασμένο Αύγουστο, προκειμένου να ψηφίσει την Χίλαρι για Πρόεδρο.

«Ευχαριστούμε την κυρία Κλίντον για το σεβασμό της στις γυναίκες», έγραψε η Μασάντο στα ισπανικά μετά το χθεσινό debate. «Είμαι μαζί σας!».

Η Αλίσια Μασάδο ισχυρίστηκε ότι οδηγήθηκε στην ανορεξία από τα επικριτικά σχόλια του Τραμπ για τα κιλά της. Τα προβλήματά της ξεκίνησαν όταν πήρε κιλά με τη νίκη της και ζήτησε βοήθεια από την οργανωτική επιτροπή για να αδυνατίσει. Οταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο γυμναστήριο που της είχαν υποδείξει, βρήκε να την περιμένουν 90 δημοσιογράφοι και ο ίδιος ο Τραμπ και να τη ρωτούν πώς αισθανόταν «τώρα που είχε παχύνει τόσο». «Εβαλα τα κλάματα κι έλεγα στον Τραμπ ότι δεν θέλω να αδυνατίσω και να με αφήσει να φύγω. Δεν με άφησε, έγινα ανορεκτική και χρειάστηκα χρόνια ψυχοθεραπεία για να το ξεπεράσω», είχε εξομολογηθεί η Μασάδο.

Η Μασάδο, μετά τη νίκη της στα καλλιστεία έγινε ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας. Μάλιστα, ήταν υποψήφια και για Grammy, ενώ έχει τη δική της σειρά ρούχων και πάνω από 100 εξώφυλλα στο ενεργητικό της.

Ποια είναι η πρώην Μις Υφήλιος στην οποία αναφέρθηκε η Χίλαρι -Θύμα του Τραμπ η νεαρή [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ποια είναι η πρώην Μις Υφήλιος στην οποία αναφέρθηκε η Χίλαρι -Θύμα του Τραμπ η νεαρή [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ποια είναι η πρώην Μις Υφήλιος στην οποία αναφέρθηκε η Χίλαρι -Θύμα του Τραμπ η νεαρή [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ποια είναι η πρώην Μις Υφήλιος στην οποία αναφέρθηκε η Χίλαρι -Θύμα του Τραμπ η νεαρή [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ποια είναι η πρώην Μις Υφήλιος στην οποία αναφέρθηκε η Χίλαρι -Θύμα του Τραμπ η νεαρή [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ποια είναι η πρώην Μις Υφήλιος στην οποία αναφέρθηκε η Χίλαρι -Θύμα του Τραμπ η νεαρή [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλίσια Μασάδο Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ