Απίστευτοι διάλογοι στα καλλιστεία Κύπρου -Η ερώτηση για τους γκέι σε 16χρονη που προκάλεσε μπάχαλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτοι διάλογοι στα καλλιστεία Κύπρου -Η ερώτηση για τους γκέι σε 16χρονη που προκάλεσε μπάχαλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ερώτηση που δεν ήταν μάλλον η καταλληλότερη για να τεθεί σε καλλιστεία, και μάλιστα σε 16χρονα κορίτσια, υποβλήθηκε σε διαγωνιζόμενη των καλλιστείων Κύπρου προκαλώντας... ανακατωσούρα.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευρυπίδου αν και αρχικά χαρακτήρισε την ερώτηση «ωραία», στη συνέχεια αφού αναγκάστηκε να την επαναλάβει δύο φορές και να δώσει πλήθος διευκρινίσεων κατέληξε να... ξεφυσάει.

Η ερώτηση που υποβλήθηκε στην 16χρονη υποψήφια ήταν η εξής: «Ο ξάδελφος της Βασιλίσσας Ελισάβετ γίνεται ο πρώτος γαλαζοαίματος που παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος. Έχει τρία παιδιά και η σύζυγός του γνώριζε τις προτιμήσεις του από την αρχή και τον στήριξε. Εσύ τι θα έκανες σε ανάλογη περίπτωση;».

Η νεαρή, ανήλικη υποψήφια σε κάποια στιγμή φάνηκε να τα χάνει, αδυνατώντας προφανώς να αντιληφθεί πώς ένας γκέι παντρεύεται μια γυναίκα και πώς εκείνη ενώ γνωρίζει ότι ο άντρας της είναι ομοφυλόφιλος, κάνει μαζί του οικογένεια,

Η αμηχανία που προκλήθηκε επιτάθηκε ακόμη περισσότερο με τα σχόλια, προσωπικές ερμηνείες των κριτών για το γιατί κάποιοι ομοφυλόφιλοι επώνυμοι και μη εν τέλει καταλήγουν σε γάμο ετεροφυλόφιλων...

Ο Νικόλας Ιωαννίδης άρχισε να μιλά για marketing, βιομηχανία και οικονομικό όφελος, με την Παυλίνα να μπερδεύεται ακόμα περισσότερο, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να απορεί με την σειρά του τόσο για το ότι η Παυλίνα δεν καταλάβαινε την ερώτηση, όσο και για το πως μπορεί να αγαπάει ένας άνθρωπος που υποκρίνεται...λέγοντας πως είναι λάθος η ερώτηση, με την Κωνσταντίνα να του αντιτείνει «πως εννοείς ότι είναι λάθος η ερώτηση, είναι κάτι που έχει συμβεί».

​Όλα τα λεφτά και η Υβόννη Μπόσνιακ, για την οποία το θέμα δεν είχε καμία σημασία καθώς όπως σχολίασε η ίδια «Δεν έχω καταλάβει...»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ