«Σεβάστηκα την Τσέλσι» -Ο Τραμπ δεν μίλησε για τις απιστίες του Κλίντον στο debate - iefimerida.gr

«Σεβάστηκα την Τσέλσι» -Ο Τραμπ δεν μίλησε για τις απιστίες του Κλίντον στο debate

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί φοβήθηκαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ετοίμαζε χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» στην Χίλαρι Κλίντον, επαναφέροντας τις απιστίες του συζύγου της στο debate.

Αλλωστε, το σαββατοκύριακο είχε απειλήσει να προσκαλέσει στη «μονομαχία» την πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον, Τζένιφερ Φλάουερς. Τελικά, το θέμα δεν προέκυψε στο πρώτο debate πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, από σεβασμό στην κόρη του ζευγαριού, όπως είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών. Αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλήσει για τις απιστίες σε επόμενο debate.

«Σεβάστηκα την Τσέλσι» -Ο Τραμπ δεν μίλησε για τις απιστίες του Κλίντον στο debate | iefimerida.gr 0

«Είμαι χαρούμενος πραγματικά που μπόρεσα να συγκρατηθώ σε ότι αφορά τις αδιακρισίες του Μπιλ Κλίντον. Και αυτό γιατί έχω μεγάλο σεβασμό για την Τσέλσι Κλίντον», δήλωσε μετά από το debate ο Τραμπ, μιλώντας στο CNN. Οταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε, απάντησε «Ισως θα σας πω στο επόμενο debate. Θα δούμε».

Στις δηλώσεις του ο Τραμπ επανέλαβε ότι η Κλίντον θα είναι κακή πρόεδρος. «Χρειαζόμαστε κάποιον πραγματικά ικανό για τη δουλειά. Δεν έχει αυτό που χρειάζεται για να κάνει ξανά σπουδαία την Αμερική», τόνισε.

Οσο για τα συμπεράσματά του από το debate, σχολίασε «Πιστεύω ότι πήγε καλύτερα από ότι περίμενα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ debate Μπιλ Κλίντον Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ