Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού γνωστός make up artist -Το παράπονό του [εικόνα] - iefimerida.gr

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού γνωστός make up artist -Το παράπονό του [εικόνα]

Φωτογραφία: Facebook @Konstantinos Emmanouil B
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έπεσε ο γνωστός make up artist και κομμωτής Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Το συμβάν γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ποστάροντας και σχετική φωτογραφία με τους μώλωπες να είναι εμφανείς στο πρόσωπό του.

Ο γνωστός make up artist και κομμωτής στο σχόλιο του, εξέφρασε το παράπονο πως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την υγεία του, ενώ ζητούσαν να μάθουν λεπτομέρειες για το τι έγινε.

«Θύμα ληστείας γράφουν οι εφημερίδες και τα site γνωστός Έλληνας .. Το μονο που νοιάζει τους περισσότερους είναι κουμπολίστικες λεπτομέρειες , το να με ρωτήσουν αν είμαι καλά είναι το τελευταίο μάλλον που τους νοιάζει .. Με το μάτι χτυπημένο και αλλά σημεία του σώματος , μαζί με λίγα μεγάλα ράμματα στο κεφάλι μου και νιώθοντας ακόμα έντονο πόνο , ελπίζω να γίνω καλά σύντομα .. Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρονται και συγνώμη που δεν απαντάω σε όλους ακόμα», έγραψε.

hp?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkonstantinos.emmanouilb%2Fposts%2F1091206164308915&width=500" width="500" height="703" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="allowTransparency="true">

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ