Η σύντροφος του Μάμαλου: Ο Παύλος είναι... χρυσό μετάλλιο για μένα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η σύντροφος του Μάμαλου: Ο Παύλος είναι... χρυσό μετάλλιο για μένα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος μίλησε για την σύντροφο του Ευαγγελία, ενώ και η ίδια αναφέρθηκε στην σχέση της τον Ελληνα πρωταθλητή.

Μιλώντας στο «Ε» ο Μάμαλος αναφέρθηκε στη συμπαράσταση των δικών του ανθρώπων και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τη σύντροφό του, Ευαγγελία η οποία του δίνει, όπως λέει, δύναμη και κουράγιο.
«Την αγαπώ πολύ, με βοηθάει, μου δίνει δύναμη και κουράγιο. Μιλούσαμε μέσω viber και messenger στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και την ευχαριστώ πολύ» ανέφερε ο Παύλος Μάμαλος. Στην εκπομπή μίλησε και η Ευαγγελία η οποία επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Κέρδισα ένα χρυσό μετάλλιο από τον Παύλο. Και έχω και το χρυσό δίπλα μου. Είναι βασικό αυτό. Και νιώθω πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη. Ο Παύλος είναι τόσο καλός όσο φαίνεται και ακόμα παραπάνω. Είναι πολύ ευαίσθητος και κλαίει με το παραμικρό…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαμαλος σύντροφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ