Βαριά καταγγελία Λοβέρδου: Είναι κακουργηματικές οι ευθύνες της επιτροπής για τις τηλεοπτικές άδειες - iefimerida.gr

Βαριά καταγγελία Λοβέρδου: Είναι κακουργηματικές οι ευθύνες της επιτροπής για τις τηλεοπτικές άδειες

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «πολιτικό Βατερλό» για την κυβέρνηση χαρακτηρίζει την εξέλιξη της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών ο Ανδρέας Λοβέρδος ενώ μιλά για κακουργηματικές ευθύνες της επιτροπής του υπ. Τύπου.

«Οι ευθύνες είναι ευθύνες κακουργημάτων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σχολιάζοντας την αποχώρηση του Ι. Καλογρίτσα. Οπως τονίζει, «συνιστά πολιτικό Βατερλό» για την κυβέρνηση. Σημειώνει μάλιστα ότι «συνιστά απόδειξη ότι η επιτροπή του Υπουργείου Τύπου ψευδώς βεβαίωσε ότι έχουν οι υπερθεματιστές εξουσία διαθέσεως των κεφαλαίων με τα οποία χτύπησαν τις τηλεοπτικές άδειες. Είναι λόγια της ιδίας της πενταμελούς επιτροπής».

Ο Α. Λοβέρδος προεξοφλεί ότι «όλο αυτό το σκηνικό που εκθέτει ηθικά και πολιτικά τους κυβερνώντες, δεν έχει τελειώσει. Το θέατρο του παραλόγου έχει συνέχεια με τις ενστάσεις που θα κατατεθούν για την υπόλοιπη διαδικασία που αφορά τους επόμενους υπερθεματιστές, καθώς επίσης υπάρχει και η πολύ μεγάλη εκκρεμότητα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που ερευνά αν είναι σύμφωνος με το ενωσιακό δίκαιο ο αριθμός τέσσερα των αδειών και τέλος τις υποθέσεις που σχετίζονται με το συμβούλιο της επικρατείας». Και καταλήγει προβλέποντας πως «δεν υπάρχει κρατικό ή ευρωπαϊκό όργανο, διοικητικό ή δικαστικό που θα καλύψει αυτές τις αθλιότητες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ