«Ο κακός Πιτ και η αγία Αντζελίνα» -Γιατί το διαζύγιό τους ήταν σίγουρο [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ο κακός Πιτ και η αγία Αντζελίνα» -Γιατί το διαζύγιό τους ήταν σίγουρο [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/IAN LANGSDON
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που όλοι θέλουν να μάθουν τι ακριβώς έγινε και χώρισαν Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ, ο Αντριου Μόρτον και η Telegrpah εξηγούν γιατί το διαζύγιο των δύο είναι απλά μια ιστορία, που επαναλαμβάνεται.

«Πολύ πριν την ονομασία Brangelina του Χόλιγουντ και το site TMZ, πολύ πριν η Αντζελίνα Τζολί γίνει αγία της φιλανθρωπίας, εργαζόμενη μητέρα έξι παιδιών, σκηνοθέτις, βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός και παγκόσμια δύναμη της φύσης, ήταν μια γυναίκα που κάπνιζε ηρωίνη σε ενοικιαζόμενα δωμάτια ξενοδοχείων και έμενε άπραγη και ονειρεύονταν πως θα γνωρίσει τον Μπραντ Πιτ», αυτός είναι ο πρόλογος δημοσιεύματος της Telegraph, που θέλει να εξηγήσει πως το διαζύγιο Πιτ-Τζολι δεν ήταν και τόσο τυχαίο, λόγω του παρελθόντος της ηθοποιού.

Το άρθρο θυμάται πως γνωρίστηκαν, πως ο Πιτ χώρισε το «κορίτσι της διπλανής πόρτας» Τζένιφερ Ανιστον και πως οι δυο σταρς δημιούργησαν τους Brangelina, «μια ιστορία επιτυχίας του Χόλιγουντ».

Ολο αυτό κράτησε 12 χρόνια, με την Αντζελίνα Τζολί να καταθέτει τα χαρτιά του διαζυγίου, υποστηρίζοντας πως ανάμεσα σε εκείνη και τον Μπραντ Πιτ υπήρχαν «αγεφύρωτες διαφορές».

Ο Αντριου Μόρτον, αρθρογράφος της Telegraph, γράφει:

«Τα στοιχεία είναι πως η Αντζι, τώρα 41, έχει τρεις αποτυχημένους γάμους -με τον Τζόνι Λι Μίλερ και τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον. Κάθε φορά που ένας γάμος τελείωνε, η απάντηση από τον εκτοπισμένο σύζυγο ήταν η ίδια: απόλυτη αμηχανία.

Ο λόγος που χώρισε από τον Θόρτον επίσημα ήταν πως έπινε και ήταν άπιστος, κάτι που έχει αμφισβητηθεί. Ο Μπραντ, όπως φαίνεται, ''τελείωσε'' ακριβώς για τον ίδιο τρόπο με την κατηγορία πως είναι κακός μπαμπάς».

Μετά από έρευνα για την βιογραφία της Τζολί, ο Μόρτον μίλησε με συγγενείς και στενούς της φίλους, οι οποίοι ήλπιζαν πως ο Πιτ δεν ήταν απλά ένας ακόμη στη ζωή της. Μάλιστα, η υιοθέτηση των παιδιών αλλά και η γέννηση των δικών τους ήταν μια σαφή δέσμευση στην οικογενειακή ζωή.

«Ο κακός Πιτ και η αγία Αντζελίνα» -Γιατί το διαζύγιό τους ήταν σίγουρο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ως ελεύθερο πνεύμα, η Αντζελίνα, ίσως υποσυνείδητα κατασκεύασε ένα χρυσό κλουβί για τον εαυτό της», υπογραμμίζει ο αρθρογράφος, υποστηρίζοντας πως είχε δίπλα της έναν σύντροφο, που μοιραζόταν την ίδια γενναιότητα, αν όχι, το τρελό ταξίδι των πολλαπλών δυνατοτήτων σταδιοδρομίας, φιλανθρωπικές οργανώσεις και παιδιά.

«Ωστόσο, ο Πιτ ήταν μια περίεργη επιλογή για την Αντζελίνα. Δεν υπήρχε τίποτα μελαγχολικό ή εξωφρενικά καλλιτεχνικό στο αγόρι από το Mid West. Σίγουρα κάπνιζε μαριχουάνα και έκανε βραδινές βόλτες με τη μηχανή, ωστόσο, ήταν από μια οικογένεια της εκκλησίας. Οι γονείς του, Μπιλ και Τζέιν, είναι παντρεμένοι για πάνω από 50 χρόνια», αναφέρει και παρουσιάζει, στη συνέχεια, το «σπίτι» της Αντζελίνα Τζολί.

«Αντίθετα, η Αντζι ανατράφηκε σε μια μητριαρχική οικογένεια, όπου οι γυναίκες φορούσαν παντελόνια και οι άνδρες ακολουθούσαν. Είχε μια ιδανική εικόνα για τη μητέρα της Μαρσελίν Μπερτάντ και απεχθανόταν τον πατέρα της βραβευμένο με Οσκαρ ηθοποιό Τζον Βόιτ». Μάλιστα, ο αρθρογράφος σημειώνει πως «οι τελευταίες λέξεις της ετοιμοθάνατης Μαρσελίν ήταν: ''Μην αφήσετε τον Τζον να μπει στο δωμάτιο''».

Αν και η μητέρα της παρουσιάζεται ως αγία, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πριν πεθάνει είχε τσακωθεί με τους περισσότερους συγγενείς και φίλους της, ενώ τα παιδιά της ζούσαν με πρόχειρο φαγητό και ήταν σπάνια στο σπίτι, καθώς είχε δουλειά ή ζούσε τη ζωή της.

«Βάση αυτού φαίνεται πως υπάρχει ένα γνωστό μοτίβο. Η Αντζελίνα ταξιδεύει ανά τον κόσμο, για ταινίες, διαλέξεις και επισκέψεις ως απεσταλμένη της Υπατης Αρμοστείας, επαναλαμβάνοντας το μάντρα του πόσο σημαντική είναι η οικογενειακή ζωή. Ωστόσο, αφήνει τα παιδιά της σε νταντάδες -λέγεται πως κάθε παιδί έχει 6 νταντάδες», αναφέρει.

Θυμάται, δε, πως μια φορά ο Πιτ είχε συγκρίνει την οικογενειακή ατμόσφαιρα με την ταινία «Στη φωλιά του κούκου».

«Ο κακός Πιτ και η αγία Αντζελίνα» -Γιατί το διαζύγιό τους ήταν σίγουρο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Μόρτον δεν ξεχνά να σημειώσει πως ο Πιτ ήταν υποστηρικτικός σύζυγος και προσπάθησε να φτιάξει τις σχέσεις της γυναίκας του με τον πατέρα της Τζον. «Ηταν αυτός που βρισκόταν δίπλα της στον θάνατο της μητέρας της, όταν προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή και όταν αφαίρεσε τις ωοθήκες της».

«Γι' αυτούς που ήταν κοντά της ο Μπραντ ήταν το καλύτερο στοίχημα, ώστε να βρει την ειρήνη και την αληθινή ικανοποίηση. Οχι πια. Οσοι την ξέρουν πιστεύουν πως θα παραμείνει σιωπηλή στη δημόσια διαμάχη, μια θεά ήρεμη κοιτάζοντας προς τα κάτω την τρέλα του πρώην συζύγου της. Ο κακός Μπραντ έναντι της αγίας Αντζελίνα, ένας επαναληπτικός αγώνας γενεών της μητέρας και του πατέρα της.

Οπως και με τον χωρισμό από τον Μπίλι Μπομπ, θα ρίξει τον εαυτό της στη δουλειά -τόσο στον Χόλιγουντ, όσο και στον κόσμο- θα επισκέπτεται κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και θα δίνει το παρών σε συνέδρια για το καλό του κόσμου. Η Αντζελίνα έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, προσπαθώντας να σώσει τον κόσμο. Μένει να δούμε αν μπορεί να σώσει τον εαυτό της».

Πηγή: Telegraph

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπραντ Πιτ Αντζελίνα Τζολί διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ