Cellier Wine Fair 2016 - iefimerida.gr

Cellier Wine Fair 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοναδικές εμπειρίες αναμένεται να χαρίσει και φέτος το 11ο Cellier Wine Fair, στους λάτρεις του οίνου, των αποσταγμάτων και όχι μόνο.

Πάνω από 40 Έλληνες και ξένοι παραγωγοί, θα παρουσιάσουν εκατοντάδες προϊόντα, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν κρασιά και αποστάγματα του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα αλλά και να γευτούν πρωτότυπα cocktails και delicatessen γεύσεις.

Η έκθεση, που τα τελευταία 11 χρόνια φέρνει κοντά παραγωγούς με καταναλωτές, ανοίγει τις πόρτες της την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και θα λάβει χώρα στην καρδιά της Αθήνας, στο ξενοδοχείο Hilton, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Το Cellier Wine Fair απευθύνεται σε όλους τους φίλους των κρασιών και των ποτών, καταναλωτές ή επαγγελματίες του κλάδου.

Παραλάβετε το συλλεκτικό σας ποτήρι και τον οδηγό της έκθεσης και περιηγηθείτε στα 600 τετραγωνικά μέτρα, δοκιμάζοντας τα κρασιά, τα αποστάγματα και τα delicatessen που επιθυμείτε. Ανταλλάξτε απόψεις με τους παραγωγούς που θα είναι παρόντες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου και γευθείτε μερικές από τις καλύτερες και πλέον φημισμένες ετικέτες του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα. Συζητήστε μαζί τους και λύστε όλες τις αμπελουργικές, οινολογικές και όχι μόνο, απορίες σας για τα προϊόντα τους.

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας στο κρασί μέσα από το διαγωνισμό τυφλής γευσιγνωσίας και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μοναδικά δώρα Cellier.

Φωτογραφηθείτε στο photobooth και ξετυλίξτε το εικαστικό σας ταλέντο επεξεργαζόμενοι την φωτογραφία σας. Μοιραστείτε την εμπειρία σας στα social media και παραλάβετε την αναμνηστική σας φωτογραφία εκτυπωμένη.

Το Cellier Wine Fair θα ακολουθήσουν μεγάλες προσφορές σε επιλεγμένα κρασιά και άλλα προϊόντα, στα τρία καταστήματα Cellier εντός Αττικής, σε Κηφισιά, Λ. Συγγρού και Σύνταγμα.

Για μία ακόμα χρονιά, ο οινικός θεσμός με την υπογραφή των Cellier, υπόσχεται να γεμίσει την οινική Αθήνα με μοναδικές γευστικές εμπειρίες μέσα από ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο των Cellier.

Η έκθεση ανοίγει την Κυριακή 2/10 στις 11:00 και διαρκεί έως τις 20:00. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ, είσοδος επαγγελματιών του κλάδου, ελεύθερη.

Προπώληση εισιτηρίων στο www.cellier.gr ή στα ταμεία της έκθεσης.

Facebook event: www.facebook.com/events/1771538473115604/

Επίσημο hashtag: #CellierWineFair

Cellier Wine Fair 2016 | iefimerida.gr 0
Cellier Wine Fair 2016 | iefimerida.gr 1
Cellier Wine Fair 2016 | iefimerida.gr 2
Cellier Wine Fair 2016 | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ celier wine 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ