Στη «φάκα» της αστυνομίας η γυναικεία σπείρα που άνοιγε σπίτια με... τραπουλόχαρτα! - iefimerida.gr

Στη «φάκα» της αστυνομίας η γυναικεία σπείρα που άνοιγε σπίτια με... τραπουλόχαρτα!

Φωτογραφία: pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για διακεκριμένες κλοπές στον Πύργο της Ηλείας κατηγορούνται πέντε γυναίκες ηλικίας 33, 25, 21, 19 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πέντε γυναίκες διέπραξαν, από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου, 16 κλοπές σε σπίτια, από τα οποία αφαίρεσαν, κυρίως, χρήματα και κοσμήματα.

Οι κατηγορούμενες δρούσαν, κυρίως, τις πρωινές ώρες. Αρχικά, αφού διαπίστωναν ότι οι ένοικοι των σπιτιών απουσίαζαν, παραβίαζαν τις πόρτες με τη χρήση πλαστικών καρτών και τραπουλόχαρτων, έμπαιναν μέσα και άρπαζαν χρήματα και κοσμήματα. Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι πέντε γυναίκες ξεπερνά τις 70.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπίτια ληστεία Ηλεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ