Η Νατάσα Κάμπους επιστρέφει στο σπίτι που έζησε 8 χρόνια αιχμάλωτη [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Νατάσα Κάμπους επιστρέφει στο σπίτι που έζησε 8 χρόνια αιχμάλωτη [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους λόγους για τους οποίους επιστρέφει στο σπίτι που έζησε τα πιο τραγικά χρόνια της ζωής της εξηγεί η Νατάσα Κάμπους σε μία συγκλονιστική συνέντευξη.

Η Kάμπους, ήταν μόλις 10 ετών όταν την απήχθη από τον Wolfgang Priklopil που την κράτησε αιχμάλωτη επί σχεδόν μία δεκαετία στο υπόγειο του σπιτιού του κοντά στη Βιέννη. Εκεί την είχε ως σκλάβα του σεξ, την κακοποιούσε και την άφηνε νηστική, μέχρι που μόνη της, στις 23 Αυγούστου του 2006 κατάφερε να το σκάσει.

Η 28χρονη πλέον νεαρή, γυρίζει στο σπίτι που έζησε έναν απερίγραπτο εφιάλτη και για της ανάγκες μίας εκπομπής ξεναγεί στους χώρους του τη δημοσιογράφο του Sunday Night. Σήμερα το αποκαλεί σπίτι της και όπως λέει σε αυτό περνάει τα περισσότερα σαββατοκύριακα.

Η Νατάσα Κάμπους επιστρέφει στο σπίτι που έζησε 8 χρόνια αιχμάλωτη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Κατά ένα περίεργο τρόπο, η Κάμπους μόλις ξεκινάει η ξενάγηση ρωτάει τη δημοσιογράφο αν νιώθει καλά που βρίσκεται εκεί ενώ συνεχίζει εξηγώντας ότι της είναι «θεραπευτικό κατά ένα ειδικό τρόπο», να περνάει χρόνο στο σπίτι που έζησε μαρτυρικά στα παιδικά της χρόνια. Για την ιστορία, ο Priklopil, που μόλις η Κάμπους το έσκασε αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες τρένου, είχε αφήσει το σπίτι στο όνομά της.

Για τον απαγωγέα της, που την χρησιμοποιούσε ως υπηρέτρια όταν δεν την κρατούσε αιχμάλωτη στο υπόγειο, έχει λίγα να πει. «Είχε δύο μέρη στην προσωπικότητά του. Αποκαλώ το ένα μέρος την σκοτεινή πλευρά και ήταν σαν μια σχιζοφρενική προσωπικότητα», λέει σε ήρεμο τόνο. «Νομίζω ότι το άλλο μέρος ήταν η εξωτερική πλευρά, η πλευρά του όμορφου ανθρώπου. Ο γενναίος γιος. Και η σκοτεινή πλευρά... το σκληρό πρόσωπο χωρίς συνείδηση», συνεχίζει.

Γιατί όμως η ίδια συνεχίζει να επιστρέφει εκεί; Η ερώτηση αυτή απασχόλησε και τη δημοσιογράφο η οποία τη ρώτησε γιατι δεν ήθελε να πουλήσει ή να κάψει το σπίτι. Πάλι σε ήρεμο τόνο η Κάμπους της απαντά ότι δεν ήθελε να γίνει «θεματικό πάρκο». Σήμερα μάλιστα συνεχίζει να το καθαρίζει όπως κάποτε της ζήταγε ο απαγωγέας της.

Η Νατάσα Κάμπους επιστρέφει στο σπίτι που έζησε 8 χρόνια αιχμάλωτη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Πρόσφατα η 28χρονη περιέγραψε στην Bild πως το έσκασε. «Μου είπε να πλύνω το αμάξι του. Ήθελε να το πουλήσει και με έβαλε να το καθαρίσω επιμελώς και πλήρως. Θυμάμαι ότι ένιωθα ότι θα μπορούσα να φάω ένα άλογο γιατί του είχα φτιάξει σάντουιτς με μαρμελάδα για πρωινό αλλά δεν έφαγα κανένα εγώ» είπε η Κάμπους. Στη συνέχεια σύμφωνα με την περιγραφή της, χτύπησε το κινητό του 44χρονου και επειδή δεν μπορούσε να μιλήσει δίπλα της επειδή καθάριζε με την ηλεκτρική σκούπα το αυτοκίνητο, απομακρύνθηκε από κοντά της. Αν και πάντα είχε στραμμένο το βλέμμα του πάνω της αυτή τη φορά αποσπάστηκε. Αυτή ήταν η ευκαιρία της Κάμπους που έτρεξε μέχρι την πύλη της αυλής που συνήθως ήταν κλειστή με βαριά αντικείμενα και το έσκασε.

Η Νατάσα Κάμπους επιστρέφει στο σπίτι που έζησε 8 χρόνια αιχμάλωτη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ο απαγωγέας της

Φωτογραφίες: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νατάσα Κάμπους απαγωγή σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ