Επίθεση Χατζηδάκη σε ΣΥΡΙΖΑ: Tι αξιοποίηση θα κάνετε, θα βάλετε πεταλούδες και παιδικές χαρές στη ΔΕΗ και στην ΕΥΔΑΠ; - iefimerida.gr

Επίθεση Χατζηδάκη σε ΣΥΡΙΖΑ: Tι αξιοποίηση θα κάνετε, θα βάλετε πεταλούδες και παιδικές χαρές στη ΔΕΗ και στην ΕΥΔΑΠ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κύριος Χατζηδάκης πρότεινε στο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει το σήμα του κόμματος του και να βάλει ως σήμα τον ανεμόμυλο ή τον χαμαιλέοντα λέγοντας ότι στο μόνο που πιστεύει το κυβερνών κόμμα είναι ο πολιτικός χαμελαιοντισμός.

Αναφερόμενος στην ένταξη τόσο της Δ.Ε.Η. όσο και της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΔΑΘ στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων ο κ.Χατζηδάκης επετέθη στον Πάνο Σκουρλέτη κάνοντας λόγο για άγριο δούλεμα που έριχνε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στον ελληνικό λαό.

Μάλιστα προσπαθώντας να αποδομήσει την συλλογιστική του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ένταξη των ΔΕΚΟ στο υπερταμείο γίνεται για λόγους αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας ο κ. Χατζηδάκης αναρωτήθηκε «τι αξιοποίηση θα κάνετε θα βάλετε πεταλούδες και παιδικές χαρές στη ΔΕΗ και στην ΕΥΔΑΠ; Σταματήστε πια να μας δουλεύετε τόσο πολύ άγρια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ