Νέο cd από τον Μπρους Σπρίνγκστιν -Συνοδεύει την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του - iefimerida.gr

Νέο cd από τον Μπρους Σπρίνγκστιν -Συνοδεύει την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διπλό δώρο μεσα στην εβδομάδα για τους απανταχού λάτρεις του Μπρους Σπρίνγκστιν.

Κυκλοφορεί δεκαοκτώ τραγούδια, μεταξύ των οποίων πέντε ανέκδοτα, τα οποία συνοδεύουν την αυτοβιογραφία που αναμένεται να κυκλοφορήσει διεθνώς στις 27 Σεπτεμβρίου.

Νέο cd από τον Μπρους Σπρίνγκστιν -Συνοδεύει την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του | iefimerida.gr 0

Το βιβλίο διανύει μία περίοδο πάνω από τέσσερις δεκαετίες, από τα πρώτα βήματα του Σπρίνγκστιν στη μουσική σκηνή, το θρίαμβο στις δεκαετίες 80-90, έως τις μέρες μας.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό του οίκο, ο Σπρίνγκστιν γράφει την αυτοβιογραφία του τα τελευταία επτά χρόνια, ξεκινώντας από το 2009.

Νέο cd από τον Μπρους Σπρίνγκστιν -Συνοδεύει την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του | iefimerida.gr 1

Στο βιβλίο του Born To Run, ο διεθνούς φήμης ροκ-σταρ περιγράφει το πώς μεγάλωσε στο Φρίχολντ, του Νιού Τζέρσει, μεταξύ «ποίησης, κινδύνου και σκότους», τα οποία τροφοδότησαν, όπως λέει, την φαντασία του.

Περιγράφει την ασίγαστη επιθυμία του να γίνει μουσικός, τα πρώτα βήματα ως «βασιλιάς» σε μία μπάντα που έπαιζε σε μπαρ στο Άσμπουρι Παρκ και την μετέπειτα άνοδο της διάσημης E Street Band.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις προσωπικές του αγωνίες και πώς αυτές ενέπνευσαν τα καλύτερα έργα του και εξηγεί γιατί το τραγούδι-σήμα κατατεθέν του-«Born to Run», αποκαλύπτει πολύ περισσότερα από ό,τι είχε πραγματικά φαντασθεί.

«Είναι αστείο να γράφεις για τον εαυτό σου», ομολογεί ο Σπρίνγκστιν στο βιβλίο του, «αλλά σε ένα τέτοιο έργο όπως αυτό, ο συγγραφέας οφείλει να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό, να αποκαλύψει στον αναγνώστη αυτά που έχει κατά νου, και αυτό προσπάθησα να κάνω».

Στο βιβλίο αποκαλύπτεται η προθυμία του Σπρίνγκστιν να βγάλει προς τα έξω με παιδική ευαισθησία, κομμάτια της ζωής του, κάτι που ουσιαστικά αποτελεί ένα δώρο προς τους αναγνώστες, μία πράξη αθωότητας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ