Πρωτάθλημα για τέσσερις - Οι πρώτες απώλειες βαθμών δείχνουν τη μάχη που θα ακολουθήσει - iefimerida.gr

Πρωτάθλημα για τέσσερις - Οι πρώτες απώλειες βαθμών δείχνουν τη μάχη που θα ακολουθήσει

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League δεν έκρυβε μία, ούτε δύο αλλά τρεις εκπλήξεις. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχασαν βαθμούς, σε μια κούρσα, στην οποία ξεκίνησαν από νωρίς οι απώλειες.

Είναι γενική αίσθηση πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ απειλούν τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, την ώρα που η διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής αποδεικνύει πως ελάχιστοι αντίπαλοι και έδρες θα αποτελέσουν εύκολη λεία για τους «μεγάλους».

Ο Παναθηναϊκός έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία, σταμάτησε στο Αγρίνιο πάνω στον καλά οργανωμένο Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ έχασε σωρεία ευκαιριών απέναντι στην Ξάνθη ενώ μια ψυχωμένη Λάρισε υποχρέωσε σε ήττα τον Ολυμπιακό.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν την ευκαιρία να πιάσουν κορυφή, πριν παραταχθούν την ερχόμενη αγωνιστική στο Φάληρο για να αντιμετωπίσουν στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς τον Ολυμπιακό.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει στη διάθεσή του τον Ούγκο Αλμέιδα και τον Πέτρο Μάνταλο λόγω τραυματισμών ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο εκτός έδρας αφού στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς είχε μείνει στην ισοπαλία 2-2 με τη Λάρισα.

Η αναμέτρηση ξεκινά στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ηρακλής ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ