Γκέλα ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα - Ανάσα για Ατρόμητο, Λεβαδειακό - iefimerida.gr

Γκέλα ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα - Ανάσα για Ατρόμητο, Λεβαδειακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα… μάτια του μέσα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ που έχασε πολλές σπουδαίες ευκαιρίες και έπεσε πάνω στον τρομερό Ζίφκοβιτς, έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη στην Τούμπα και είχε την πρώτη του απώλεια στο πρωτάθλημα. Πρώτος βαθμός για τους Ακρίτες στη Super League, που είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και περίσσιο πάθος.

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο. Στο πρώτο ματς χωρίς τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο και υπηρεσιακό τον Γιώργο Κορακάκη, οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη φέτος στην Σούπερ Λίγκα επικρατώντας 1-0 στην έδρα τους κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι ήρθε έπειτα από υπέροχο σουτ του Χαβιέ Ούμπιντες στο 42ο λεπτό. Απ’ το 76’ έμειναν με παίκτη λιγότερο οι Αρκάδες (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ιγκλέσιας), που παρέμειναν χωρίς βαθμό έπειτα από τρία ματς.

Ο Λεβαδειακός τρίβει ήδη τα χέρια του για τον Τόνι Σίλβα, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη πρώτη φετινή νίκη των πράσινων, που ήρθε στην 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας επί της Κέρκυρας, με 2-1. Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, με εξαιρετική υπομονή στο παιχνίδι της, εκμεταλλεύτηκε δύο τραγικά λάθη της άμυνας των Φαιάκων, με τον Σίλβα να σκοράρει αρχικά στο 20’ και να συμμετέχει στο γκολ του Μάτζιου στο 30’. Η Κέρκυρα είχε ανούσια υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και κατάφερε να γίνει επικίνδυνη μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, όταν αρχικά ισοφάρισε στο 89’ με τον Αρναρέλη και στην τελευταία φάση του αγώνα είχε δοκάρι με τον Τουράμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ξάνθη Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ