Τα μαζεύουν τώρα στο στρατόπεδο Τραμπ -Για το αν θα καλέσουν ερωμένη του Κλίντον στο ντιμπέιτ - iefimerida.gr

Τα μαζεύουν τώρα στο στρατόπεδο Τραμπ -Για το αν θα καλέσουν ερωμένη του Κλίντον στο ντιμπέιτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάικ Πενς ήταν αυτός που κλήθηκε σήμερα να αποκαταστήσει τις ισορροπίες που για ακόμη μια φορά ο Ντόλαντ Τραμπ κατάφερε να ξεπεράσει.

O υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα Μάικ Πενς δήλωσε σήμερα ότι η Τζένιφερ Φλάουερς, η οποία είχε σχέση με τον Μπιλ Κλίντον προτού θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 1992, δεν θα παραστεί στην αυριανή τηλεοπτική μονομαχία μεταξύ Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ ενόψει της αναμέτρησης του Νοεμβρίου.

Νωρίτερα ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ είχε γράψει στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να προσκαλέσει την Φλάουερς να παραβρεθεί αφού το επιτελείο της Κλίντον είχε καλέσει τον ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ Dallas Mavericks Μαρκ Κιούμπαν, ένας από τους σφοδρότερους επικριτές του μεγιστάνα.

«Η Τζένιφερ Φλάουερς δεν θα παραστεί στην αναμέτρηση αύριο το βράδυ» είπε ο Πενς στην εκπομπή Fox News Sunday και τον Κρις Ουάλας.

«Στην πραγματικότητα ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποίησε το tweet που ανήρτησε χθες προκειμένου να χλευάσει την προσπάθεια της Χίλαρι Κλίντον και της ομάδας εκστρατείας της να αποσπάσουν την προσοχή των Αμερικανών πολιτών απ’ όσα θα πρέπει να επικεντρωθούν αύριο το βράδυ, (δηλαδή) στα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, στην επιλογή ενώπιον της οποίας βρισκόμαστε» υπογράμμισε ο Πενς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ ΠΕΝΣ Κλίντον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ