Η Αντζελίνα Τζολί βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Τζόνι Ντεπ - iefimerida.gr

Η Αντζελίνα Τζολί βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Τζόνι Ντεπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρισμένοι και οι δυο και όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ βρήκαν ο ένας παρηγοριά στην αγκαλιά του άλλου. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί και τον Τζόνι Ντεπ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος πριν από λίγους μήνες χώρισε με άκρως περιπετειώδη τρόπο από την Αμπερ Χερντ παρηγορεί την Τζολί, με την οποία συμπρωταγωνίστησε το 2010 στην ταινία «The tourist». Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα οι δυο τους συνδέονται με βαθιά φιλία. Μάλιστα, η Daily Mail σημειώνει ότι η Τζολί είχε για είδωλό της τον Ντεπ πολύ πριν συνεργαστούν και από όταν γνωρίστηκαν και μετά διατηρούν πολύ στενή σχέση.

Μάλιστα, ήταν η Τζολί που χρειάστηκε πριν μερικούς μήνες να συμπαρασταθεί στον Ντεπ λόγω των όσων βίωνε εξαιτίας του διαζυγίου του με την Αμπερ Χερντ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η χολιγουντιανή ηθοποιός, για το διαζύγιό της με τον Πιτ, προσέλαβε την δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ