Η Μπαρτσελόνα... επέστρεψε, η Ρεάλ Μαδρίτης ξανα-γκέλαρε - iefimerida.gr

Η Μπαρτσελόνα... επέστρεψε, η Ρεάλ Μαδρίτης ξανα-γκέλαρε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες καθώς ξέσπασε στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν (5-0), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Primera Division.

Ο Λουίς Σουάρες άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα ο Ραφίνια με κοντινή κεφαλιά (32’) έγραψε το 2-0. Στο φινάλε και με την Σπόρτινγκ να τα έχει… παρατήσει, η Μπαρτσελόνα πάτησε ξανά το γκάζι και πέτυχε άλλα τρία τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πρώτα ο Νεϊμάρ (81’), στη συνέχεια ο Τουράν (85΄) και στο 88’ ο Βραζιλιάνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Νέο «δώρο» από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Λας Πάλμας. Η «βασίλισσα» προηγήθηκε δύο φορές στο «Γκραν Κανάρια» επέτρεψε στην Λας Πάλμας να πάρει ισοπαλία 2-2. Οι «μερένχες» άνοιξαν το σκορ με τον Ασένσιο στο 33’ με κοντινή κεφαλιά στην κενή εστία. Οι γηπεδούχοι με βασικό στοιχείο την μαχητικότητά τους κατάφεραν να απαντήσουν με κοντινό σουτ του Τάνα (38’) μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ πίεσε και κατάφερε σχετικά εύκολα να περάσει και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Μπενζεμά στο 67’. Η Λας Πάλμας χτύπησε ξανά όταν ο Αραούχο έπιασε στον ύπνο την άμυνα των φιλοξενούμενων και ισοφάρισε στο 85'.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Ρεάλ Μαδρίτης Ισπανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ