Ροζίτα Σώκου: Νομίζω ότι καλά έκανε και πέθανε η Βουγιουκλάκη - iefimerida.gr

Ροζίτα Σώκου: Νομίζω ότι καλά έκανε και πέθανε η Βουγιουκλάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δική της άποψη για το πρόσωπο και την ομορφιά της μοναδικής Αλίκης Βουγιουκλάκη, κατέθεσε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ροζίτα Σώκου.

Μέσα από την εκπομπή του «Ε» μίλησε για τις ατέλειες που είχε το πρόσωπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και τι έκανε για να τις διορθώσει.

«Το πρόσωπό της είχε πολλά ελαττώματα αλλά ήξερε να τα διορθώνει. Έβαζε τα χείλη ψηλά γιατί ήταν μεγάλη η απόσταση, ζωγράφιζε ψεύτικα μάτια μέχρι εκεί και δεν το κατάλαβε κανένας».

«Αν ζούσε σήμερα η Αλίκη θα είχε την ίδια επιτυχία;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και η απάντηση της Ροζίτας Σώκου ήταν λίγο… αναπάντεχη: «Εγώ νομίζω ότι καλά έκανε και πέθανε»!

Μια δήλωση που προκαλεί αίσθηση έκανε η Σώκου σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή. Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρει για τη Ρένα Βλαχοπούλου:

«Πήγαμε μια φορά, επί χούντας, στο θέατρο με τον άντρα μου -είχαν κάνει ένα θέατρο μέσα στον κήπο στο Ζάππειο. Τραγουδούσε «Παττακός περνάει και…» κάτι τέτοιο, και σηκώνεται ο άντρας μου όρθιος και λέει «Εγώ δεν κάθομαι σε ένα θέατρο που τραγουδάει la vecchietta fasista»! Θυμάμαι ακόμα που το είπε ιταλικά, η φασιστόγρια θα λέγαμε σήμερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλίκη Βουγιουκλάκη Ροζίτα Σώκου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ