Η νέα τρέλα του Snapchat: Λανσάρει γυαλιά ηλίου που τραβούν βίντεο [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Η νέα τρέλα του Snapchat: Λανσάρει γυαλιά ηλίου που τραβούν βίντεο [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε μέχρι πρόσφατα για το Snapchat γιατί αλλάζει. Έγινε ήδη Snap Inc. , και λανσάρει τη νέα του καινοτομία τα Snapchat Spectacles.

Πρόκειται για το πρώτο wearable προϊόν την εταιρείας, που δεν είναι άλλο από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, στα οποία έχει προσαρμοστεί μία κάμερα η οποία μπορεί να τραβήξει βίντεο 10 δευτερολέπτων με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το υλικό που έχει βιντεοσκοπηθεί προωθείται αυτόματα στο Memories της εφαρμογής. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά, καθώς το υλικό δεν θυμίζει το γνωστό ορθογώνιο format, αλλά αυτό που βλέπουμε εμείς.

Τα Snapchat Spectacles θα κυκλοφορήσουν αρχικά σε περιορισμένο αριθμό ώστς η εταιρεία να λάβει ένα feedback πριν τα παράγει μαζικά, ενώ θα μπορούν να συγχρονιστούν και με το smartphone σας. Το κόστος τους θα είναι γύρω στα 130 δολάρια.

Snapchat just solved the portrait vs landscape video argument forever pic.twitter.com/iOsKeaeXkb

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Snapchat γυαλιά ηλίου κάμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ