Η Κλίντον ανέβαλε την επίσκεψη στο Σάρλοτ -Εξαιτίας των επεισοδίων - iefimerida.gr

Η Κλίντον ανέβαλε την επίσκεψη στο Σάρλοτ -Εξαιτίας των επεισοδίων

Φωτογραφία: bbc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον ανέβαλε την επίσκεψη που προγραμμάτιζε να κάνει αύριο Κυριακή στη Σάρλοτ, στη Βόρεια Καρολίνα, όπου σημειώθηκαν διαδηλώσεις και βίαια επεισόδια μετά τον θάνατο ενός μαύρου από πυρά της αστυνομίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Η Χίλαρι είναι ευγνώμων, και σκοπεύει να τιμήσει, την πρόσκληση από θρησκευτικούς ηγέτες να επισκεφθεί την κοινότητα της Σάρλοτ», ανέφερε η εκστρατεία της Κλίντον σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Έπειτα από περαιτέρω συζήτηση με ηγέτες της κοινότητας, αποφασίσαμε να αναβάλουμε το ταξίδι της Κυριακής για να μην έχει συνέπειες για τους πόρους της πόλης», αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται πως η υποψήφια θα επισκεφθεί την πόλη της Βόρειας Καρολίνας την επόμενη Κυριακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Κλίντον Εκλογές ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ