Αιφνιδιάζει ο ρεπουμπλικάνος Τεντ Κρουζ: Θα στηρίξω τον Ντόναλντ Τραμπ - iefimerida.gr

Αιφνιδιάζει ο ρεπουμπλικάνος Τεντ Κρουζ: Θα στηρίξω τον Ντόναλντ Τραμπ

Φωτογραφία: Jamelle Bouie/flickr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια αιφνιδιαστική στροφή ο γερουσιαστής Τεντ Κρουζ εξέφρασε τη στήριξη του στον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ παρότι τον Ιούλιο είχε αρνηθεί να το πράξει.

«Πριν από έναν χρόνο, δεσμεύτηκα να στηρίξω τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και τιμώ αυτή τη δέσμευση. Και αν δεν θέλετε να δείτε την Χίλαρι Κλίντον πρόεδρο της χώρας, σας παροτρύνω να τον ψηφίσετε», τόνισε ο πρώην υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικάνων σε μια μακροσκελή ανακοίνωση του.

Ο γερουσιαστής από το Τέξας υποστηρικτής του συντηρητικού Κόμματος του Τσαγιού (Tea Party), ήταν ο τελευταίος αντίπαλος του Τραμπ που αποσύρθηκε από την κούρσα για το ρεπουμπλικανικό χρίσμα.

Στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων τον Ιούλιο, όπου ο Τραμπ αποδέχτηκε επισήμως το χρίσμα, ο Κρουζ είχε αρνηθεί να στηρίξει τον μεγιστάνα, δεχόμενος τις αποδοκιμασίες του κοινού - υποστηρικτών του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου.

«Η χώρα μας βρίσκεται σε κρίση. Η Χίλαρι Κλίντον είναι προδήλως ακατάλληλη για να γίνει πρόεδρος και οι πολιτικές της θα βλάψουν εκατομμύρια Αμερικάνους. Και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο μόνος που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο της» τόνισε ο Κρουζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ