«Αφησα τον σύζυγό μου να με απατά με άνδρες για να σώσω τον γάμο μου!» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αφησα τον σύζυγό μου να με απατά με άνδρες για να σώσω τον γάμο μου!» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Aφησα τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες κι έτσι έσωσα τον γάμο μου» δηλώνει 52χρονη Βρετανίδα αποκαλύπτοντας τη δική της συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο.

Μιλώντας στην εφημερίδα SUN η Λιάνα Βάλντεν εξομολογείται πως μετά από μια σοβαρή κρίση που αντιμετώπισε στο γάμο της με τον επί 22 σύζυγό της η σχέση τους ανανεώθηκε αφού επέτρεψαν και οι δυο να υπάρχει ερωτική ποικιλία στη σχέση τους.

«Είχαμε πάει για πεζοπορία στο βουνό όταν ο άνδρας μου, ο Μάρκ, μου είπε ξαφνικά ότι ήθελε να μιλήσουμε. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι πήγαινε με άλλους άνδρες και ότι ήταν bisexual. Έγινα ράκος, ωστόσο σκέφτηκα αμέσως ότι δεν ήθελα να καταλήξω σαν όλους τους γνωστούς μου και την αδερφή μου που έχουν πάρει διαζύγιο. Εξακολουθούσα να αγαπώ τον Μαρκ αλλά είχα σοκαριστεί. Αυτό που με πείραζε περισσότερο ήταν τα ψέματα όπως και το γεγονός ότι είχε αρχίσει να πειραματίζεται χωρίς εμένα. Δεν ήθελα όμως να συνεχιστεί η σχέση μας όπως ήταν στο παρελθόν. Έτσι του είπα "αν θες να συνεχίσεις να πηγαίνεις με άνδρες, τότε θα πρέπει να δεχτείς και τους δικούς μου πειραματισμούς"», εξομολογείται η 52χρονη στη βρετανική εφημερίδα.

Αν και στην αρχή ένιωσε θυμό και απελπισία η 52χρονη αποφάσισε να σώσει τον γάμο της. Απο τότε οι δυο σύντροφοι είναι ελεύθεροι να απολαμβάνουν ερωτικούς πειραματισμούς και με άλλους συντρόφους. Πιο απελευθερωμένοι από ποτέ και έχοντας θέσει νέους κανόνες η Λιάνα και ο Μάρκ περνούν τον δεύτερο μήνα του μέλιτος έχοντας ενημερώσει για την απόφαση τους και τα παιδιά τους, 13 και 14 ετών αντίστοιχα.

Οχτώ χρόνια μετά την κρίση το ζευγάρι εξακολουθεί και είναι μαζί με την Λιάνα να εργάζεται πλέον ως σύμβουλος ζευγαριών αξιοποιώντας τις προσωπικές τις εμπειρίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία ζευγάρι έρωτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ