Νέα «πόρτα» Ρέντσι: Δεν πάει στη συνάντηση Γιούνκερ, Μέρκελ, Ολάντ στο Βερολίνο - iefimerida.gr

Νέα «πόρτα» Ρέντσι: Δεν πάει στη συνάντηση Γιούνκερ, Μέρκελ, Ολάντ στο Βερολίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ερχόμενη Τετάρτη, πρόκειται να συναντηθούν στο Βερολίνο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολαντ.

Την είδηση μετέδωσε πριν λίγο το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa. Στους συμμετέχοντες στην συνάντηση, έως τώρα, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, η καγκελάριος, ο Γάλλος πρόεδρος και ο επικεφαλής της Κομισιόν θα έχουν συνάντηση και με την ηγεσία των Ευρωπαίων βιομηχάνων.

Η νέα αυτή εξέλιξη φαίνεται να επιβεβαιώνει τις ουσιαστικές διαφορές της ιταλικής κυβέρνησης με εκείνες του Παρισιού και του Βερολίνου, σε ότι αφορά την διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού, την ανάγκη να ξεπερασθεί η πολιτική της λιτότητας και τα κύρια αποτελέσματα της συνόδου της Μπρατισλάβα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βερολίνο Ματέο Ρέντσι Αγγελα Μέρκελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ