Πλήρωσαν ΣΚΑΪ και Μαρινάκης την πρώτη δόση - iefimerida.gr

Πλήρωσαν ΣΚΑΪ και Μαρινάκης την πρώτη δόση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΙ) και ο Βαγγέλης Μαρινάκης (Alter Ego) είναι οι πρώτοι υπερθεματιστές του διαγωνισμού για τηλεοπτικές άδειες, που κατέθεσαν την πρώτη δόση του ποσού της αδειοδότησης.

Πρώτος ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ κατέθεσε, την Παρασκευή, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης του ποσό των 14.533.333 ευρώ με όλα τα σχετικά παραστατικά. Το μεσημέρι ήταν η σειρά του Βαγγέλη Μαρινάκη εκ μέρους της εταιρείας Alter Ego να καταθέσει το ποσό των 24,6 εκατ. ευρώ.

Η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης είναι μέχρι την Δευτέρα, με την κυβέρνηση να έχει καταστήσει σαφές πως όποιος δεν καταβάλει έγκαιρα τη δόση θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό.

Ο Θοδωρής Κυριακού καλείται να καταβάλλει το ποσό των 25,3 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ιωάννης Καλογρίτσας 17,53 εκατ. ευρώ.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η Γ.Γ. Ενημέρωσης.

«Κατατέθηκαν σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, τα πρωτότυπα διπλότυπα είσπραξης της πρώτης δόσης του τιμήματος για τις τηλεοπτικές άδειες από τις εταιρείες

1- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ) ποσού 14.533.333,34 €

2- ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.) ποσού 26.633.333,34 €

Καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή της πρώτης δόσης είναι η Δευτέρα 26/9/2016».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ