«Είμαι καλός στο κρεβάτι;» -Ζευγάρια περνούν από ανιχνευτή ψεύδους, ο ένας απέναντι στον άλλον - iefimerida.gr

«Είμαι καλός στο κρεβάτι;» -Ζευγάρια περνούν από ανιχνευτή ψεύδους, ο ένας απέναντι στον άλλον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο ριάλιτι, διαφορετικό από όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, κάνει πρεμιέρα απόψε, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στο Channel 4.

Πρόκειται για την εκπομπή «Ο ντετέκτιβ των ψεμάτων», που αναμένεται να κάνει θραύση. Τι ακριβώς θα συμβαίνει όμως;

50 άτομα (ζευγάρια, πρώην ζευγάρια ή άνθρωποι σε «περίπλοκες» σχέσεις) θα βρεθούν ανά δύο στο ίδιο στούντιο και θα κληθούν, ενώπιος ενωπίω, να «ανοίξουν την καρδιά τους» για τις σχέσεις τους.

«Είμαι καλός στο κρεβάτι;» -Ζευγάρια περνούν από ανιχνευτή ψεύδους, ο ένας απέναντι στον άλλον | iefimerida.gr 0

Νταν Ριμπακόφ, ο ειδικός

Οχι όμως έτσι «απλά». Ενας ειδικός στην «απιστία», ο Νταν Ριμπακόφ από τη Νέα Υόρκη, θα «ενώνει» τα ζευγάρια (με καλώδια) με ένα πολυγραφικό μηχάνημα και θα τους ενθαρρύνει να απευθύνουν ο ένας τον άλλον 20 πικάντικες ερωτήσεις, του τύπου «Είμαι καλός στο κρεβάτι;» ή «Με έχεις απατήσει;».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Νταν θα εξετάζει τα αποτελέσματα από το μηχάνημα και τη γλώσσα του σώματος του εκάστοτε «ζευγαριού» για να διαπιστώσει αν λένε την αλήθεια.

«Η αλήθεια φοβίζει και πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν να έχουν ειλικρινείς συζητήσεις με το έτερόν του ήμισυ», λέει ο Νταν. «Αν απλώς είσαι ειλικρινής με τον άλλον, θα μπορούσε να λύσεις προβλήματα. Τα ζευγάρια και τα πρώην ζευγάρια που έρχονται σε μένα ζητούν απαντήσεις: "Πρέπει να τα ξαναβρούμε;". "Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον;". Μόνο με την αλήθεια μπορείς να λάβεις μια τεκμηριωμένη απόφαση».

Η Σάρα ΜακΛιν, που συμμετείχε και στο Big Brother, εμφανίζεται στο στούντιο του Νταν μαζί με τον φίλο της Τζον, με τον οποίο δεν είχε ποτέ σχέση, αλλά οι δυο τους έχουν σεξουαλική «χημεία». Ρωτάει ο Τζον: «Ποια ήταν η πρώτη σου εντύπωση για μένα;», για να λάβει την αμήχανη απάντηση της Σάρα «ω, Θεέ μου, σε μισούσα!». Ελεγε την αλήθεια. Το 26χρονο μοντέλο από το Εδιμβούργο ρωτά, με τη σειρά της, τον Τζον αν είχε σεξουαλική σχέση με κάποια από τις φίλες της. Αυτός το αρνείται κατηγορηματικά, αλλά αποδεικνύεται ότι λέει ψέματα.

«Είμαι καλός στο κρεβάτι;» -Ζευγάρια περνούν από ανιχνευτή ψεύδους, ο ένας απέναντι στον άλλον | iefimerida.gr 2

Η Σάρα ΜακΛιν

Στην εκπομπή βρέθηκαν, επίσης, η Κάισα και ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ντέμιεν. Το πρώην ζευγάρι ήταν αρραβωνιασμένο επί τρία χρόνια, όταν η 24χρονη Κάισα έπιασε τον 28χρονο Ντέμιεν να βρίσκεται στην εφαρμογή Tinder (για ραντεβού).

Είπε η Κάισα: «Ενιωσα απολύτως προδομένη. Μου είπε ότι δεν συνέβη τίποτα, αλλά δεν τον πιστεύω επειδή μου έχει πει κι άλλες φορές ψέματα, όπως όταν μου είπε ότι δεν πρόκειται να συναντά άλλους ανθρώπους ή να κάνει chat στο διαδίκτυο. Εφυγα από τη ζωή του και το να μετατρέπεται το παραμύθι σε εφιάλτης σε κάνει να αναρωτιέσαι: "Ποιος είσαι στ' αλήθεια; Μπορώ να σε εμπιστευτώ;". Ακόμα δεν μπορώ να ξέρω αν συνέβη κάτι με αυτούς τους ανθρώπους».

«Είμαι καλός στο κρεβάτι;» -Ζευγάρια περνούν από ανιχνευτή ψεύδους, ο ένας απέναντι στον άλλον | iefimerida.gr 3

Η Κάισα και ο Ντέμιεν μαζί με τον Νταν Ριμπακόφ

Ο Ντέμιεν είναι απελπισμένος να αποδείξει στην Κάισα ότι δεν την έχει απατήσει και ότι αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή του. Είπε: «Με παράτησε, άλλαξε άποψη για μένα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει γυρισμός, αλλά ακόμα την αγαπάω, είναι το νούμερο ένα στη ζωή μου». Οταν η Κάισα τον ρώτησε «με απάτησες;», ο Ντέμιεν είπε «όχι» και ο Νταν επιβεβαίωσε ότι έλεγε την αλήθεια.

Σε άλλη περίπτωση, δύο νέοι σε διάσταση πήραν την απόφαση, μετά την εκπομπή, να μείνουν ξανά μαζί, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν έλειψαν τα κλάματα και ο εκνευρισμός. Οπως και να 'χει, το ριάλιτι, όπως εκτιμάται, θα έχει επιτυχία, μιας και αγγίζει ευαίσθητα προσωπικά θέματα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ