Δεν κάνουν πίσω οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ -Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας - iefimerida.gr

Δεν κάνουν πίσω οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ -Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας

Φωτογραφία: Motion Team/Φανή Τρυψάνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ απέρριψαν τις προτάσεις του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρ. Σπίρτζη και αποφάσισαν τη συνέχιση της επίσχεσης εργασίας που ξεκίνησαν τις 17 Σεπτεμβρίου.

«Δεν κάνουμε πίσω. Έχουμε περάσει ξανά στην ιστορία “παράνομες κινητοποιήσεις”» επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Μετά τη λήξη της γενικής τους συνέλευσης, οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας, με πρώτη στάση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ΕΚΘ, στην οδό Αριστοτέλους. Εκεί, φώναξαν συνθήματα με κεντρικό «Σπίρτζη παραιτήσου, ή τώρα εξηγήσου».

Η πορεία συνεχίζεται προς το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου εργαζόμενοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τις δηλώσεις του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη περί επιστράτευσης, ενώ θα καταλήξει στα γραφεία του Οργανισμού, επί της οδού Παπαναστασίου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, απορρίφθηκε από τη γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ και η πρόταση του προέδρου του συνδικάτου τους να κυκλοφορήσουν 70 λεωφορεία στην πόλη, στων οποίων το ταμπλό θα αναγράφεται στο ταμπλό: Απλήρωτοι εργαζόμενοι δουλεύουν για την πόλη τους.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ