«Νταντά» πλήρους απασχόλησης ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί -Μετά το διαζύγιο-βόμβα [εικόνες] - iefimerida.gr

«Νταντά» πλήρους απασχόλησης ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί -Μετά το διαζύγιο-βόμβα [εικόνες]

 Φωτογραφία:Sharpshooter Images/SplashNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου έχει προκαλέσει πλήθος σχολείων μια και απεικονίζει το αδελφό της Αντζελίνα Τζολί να εκτελεί χρέη νταντάς.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον 43χρονο Τζέιμς Χέιβεν, τον μεγαλύτερο αδελφό της ηθοποιού να Αντζελίνα Τζολί, να παίζει σε πάρκο μαζί με τα τρία μικρότερα παιδιά της ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

«Νταντά» πλήρους απασχόλησης ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί -Μετά το διαζύγιο-βόμβα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Την 10χρονη Σιλό και τα 8χρονα δίδυμα Βιβιέν και τον Νοξ. Από την οικογενειακή φωτογραφία απουσίαζαν τα υιοθετημένα παιδιά των Brangelina.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun ο θείος Τζέιμς ήταν όλο το καλοκαίρι δίπλα στα παιδιά μια και ο μπαμπάς τους, Μπραντ Πιτ, έλειπε μακριά από το σπίτι, εξαιτίας γυρισμάτων για την νέα του ταινία. «Ο Μπραντ δουλεύει πάρα πολύ και τα παιδιά σπάνια τον βλέπουν. Φεύγει για τα γυρίσματα πριν ξυπνήσουν και επιστρέφει στο σπίτι όταν αυτά είναι στο κρεβάτι», ανέφερε η πηγή μιλώντας στην εφημερίδα.

«Νταντά» πλήρους απασχόλησης ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί -Μετά το διαζύγιο-βόμβα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο Τζέιμς Χέιβεν, ηθοποιός στο επάγγελμα, έχει χαρακτηριστεί στο παρελθόν από τον Τύπο ως ο άσημος αδελφός μιας μεγάλης σταρ. Τα δυο αδέλφια, είχαν προκαλέσει όταν αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα στα παρασκήνια των Χρυσών Σφαιρών το 2000. Το ίδιο έκαναν και στα Οσκαρ τρεις μήνες αργότερα. Η δήλωση της Τζολί όταν ανέβηκε στη σκηνή, για να παραλάβει το αγαλματίδιο της, για τον ρόλο της στην ταινία «Girl, Interrupted» σόκαρε το κοινό όταν ξεκίνησε τον ευχαριστήριο λόγο της, με τη φράση «Είμαι τόσο ερωτευμένη με τον αδελφό μου αυτή τη στιγμή».

«Νταντά» πλήρους απασχόλησης ο αδελφός της Αντζελίνα Τζολί -Μετά το διαζύγιο-βόμβα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Έναν μήνα αργότερα, η Τζολί άρχισε να βγαίνει με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον, τον οποίο παντρεύτηκε μερικούς μήνες αργότερα, στο Λας Βέγκας.

Πηγή φωτογραφιών: globe/BE/BEI/Shullerstock/SharpshooterImages/SplashNews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντζελίνα Τζολί αδελφός νταντά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ