5 κόλπα για πετσέτες πάντα λευκές και αφράτες [εικόνες] - iefimerida.gr

5 κόλπα για πετσέτες πάντα λευκές και αφράτες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο από το να βγει κάποιος από το μπάνιο και να τυλιχτεί σε μια μεγάλη, απαλή πετσέτα.


Αλλά το θέμα είναι να έχει φροντίσει να έχει διατηρήσει τις πετσέτες του μαλακές, παρά το συνεχές πλύσιμο. Δείτε κάποια κόλπα των γιαγιάδων για να βγαίνουν οι πετσέτες πάντα αφράτες.


Ο χρυσός κανόνας
Καταρχήν ένας χρυσός κανόνας: επιλέξτε πετσέτες από παχύ βαμβάκι, σε μεγάλο μέγεθος και κυρίως αποφύγετε τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες στο πλυντήριο.

Κόλπο 1: Η μαγειρική σόδα
Ξέρετε ότι η μαγειρική σόδα αφαιρεί τις μυρωδιές, φωτίζει τα χρώματα και διαλύει τα άλατα; Προσθέστε 1 ή 2 κουταλιές σόδας στο στόμιο του πλυντηρίου πριν ξεκινήσετε το πλύσιμο.

5 κόλπα για πετσέτες πάντα λευκές και αφράτες [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Κόλπο 2: Το λευκό ξύδι
Λειτουργεί σαν μαλακτικό στα ρούχα. Πραγματικά, το λευκό ξύδι αντικαθιστά με τον υγιεινό τρόπο τα χημικά μαλακτικά που κοστίζουν. Βάλτε 2 κουταλιές λευκό ξύδι, το οποίο δεν μυρίζει και είναι οικολογικό. Μια συνταγή της γιαγιάς που δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Είναι το κόλπο που χρησιμοποιούν οι νεαρές μαμάδες για λευκά και μαλακά μωρουδίστικα ρούχα.

5 κόλπα για πετσέτες πάντα λευκές και αφράτες [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Κόλπο 3: Η Αλόε Βέρα
Είναι φυτικό υλικό, το οποίο ενυδατώνει και μαλακώνει. Είναι ακόμη καλύτερο μαλακτικό από το λευκό ξύδι. Το καλύτερο είναι να μουλιάσετε τις πετσέτες σε νερό με μια κουταλιά τζελ αλόης βέρα. Πωλείται στα φαρμακεία και στα βιολογικά καταστήματα.


Κόλπο 4: Η γλυκερίνη
Ανακατέψτε σε μια λεκάνη πέντε κουταλιές γλυκερίνης (στα φαρμακεία) με λίγες σταγόνες αρωματικών ελαίων (πορτοκάλι, τριαντάφυλλο, κίτρο). Προσθέστε λίγο νερό. Ρίξτε το όλο στο στόμιο του πλυντηρίου και ξεκινήστε το.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κόλπα πετσέτες λευκές αφράτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ