Αλκοόλ, παιχνίδια με μαχαίρια και ποτέ σχολείο: Αναρχία στο σπίτι των Βrangelina - iefimerida.gr

Αλκοόλ, παιχνίδια με μαχαίρια και ποτέ σχολείο: Αναρχία στο σπίτι των Βrangelina

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ πριν η σύζυγός του καταθέσει αίτηση διαζυγίου και αρχίσουν οι φήμες από το στρατόπεδο της Αντζελίνα Τζολί ότι είναι κακός πατέρας, ο Μπραντ Πιτ είχε μιλήσει για την πατρότητα.

«Χτυπάω τα παιδιά τακτικά. Φαίνεται ότι πιάνει το τρικ», είχε πει ο ίδιος το 2011. «Και τους κόβω γεύματα», είχε προσθέσει τότε. Φυσικά, αστειευόταν. Στην πραγματικότητα, ο Πιτ είχε παραδεχθεί τότε μια πρώτη προσπάθεια να επιβάλει κάποια όρια στον γιο του Παξ.

Με έξι παιδιά (τρία υιοθετημένα -τον 15χρονο Μάντοξ, τον 12χρονο Παξ 12 και την 11χρονη Ζαχάρα- και τρία βιολογικά -τη 10χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιαν, 7 ετών) και ένα ιδιαίτερο λαϊφστάιλ, δεν υπήρξε τίποτα συμβατικό στην οικογένεια Πιτ.

Αλκοόλ, παιχνίδια με μαχαίρια και ποτέ σχολείο: Αναρχία στο σπίτι των Βrangelina | iefimerida.gr 0

Εκτός από τις τακτικές της επισκέψεις σε εμπόλεμες ζώνες και στρατόπεδα προσφύγων, κάτι το οποίο η Αντζελίνα θεωρούσε ότι θα βοηθούσε στην ανάπτυξή τους, στην καθημερινή οικογενειακή ζωή των Brangelina υπήρχε χάος.

Με μια στρατιά οκτώ ανθρώπων, έξι νταντάδων, μίας για το κάθε παιδί, μιας μαγείρισσας (η Αντζελίνα Τζολί δεν μαγειρεύει και έχει δηλώσει ότι το μόνο που μπορεί να φτιάξει είναι ένα πιάτο δημητριακά) και μιας παιδαγωγού, ενιαίο πρόγραμμα για όλα τα παιδιά δεν υπήρχε στο σπίτι των Πιτ-Τζολί.

Ετσι, πριν από λίγο καιρό η Αντζελίνα προχώρησε σε μια... αναδιάρθρωση. Μείωσε τις νταντάδες σε δύο και ανέθεσε στον αδελφό της Τζέιμς Χέβεν να είναι υπεύθυνος για τα παιδιά της (τον εμπιστεύεται απόλυτα και πάντα του έδινε το 10% των εσόδων της).

Τα παιδιά δεν πήγαν ποτέ σχολείο

Τα παιδιά των Πιτ-Τζολί δεν πήγαιναν σχολείο, έκαναν μαθήματα στο σπίτι και ποτέ δεν μπήκαν σε τάξη. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο σε εμάς, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο στο Χόλιγουντ τα παιδιά να κάνουν μαθήματα στο σπίτι. Ωστόσο, στην περίπτωση των Πιτ-Τζολί φαίνεται ότι αυτό δεν βοήθησε στην κοινωνικοποίηση των παιδιών.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Μάντοξ, για τον οποίο η Αντζελίνα υποστηρίζει ότι εχει ψηλό IQ, πήγαινε στο γαλλικό λύκειο του Λος Αντζελες πριν από πέντε χρόνια, αλλά όχι πια.

Η Daily Mail αναφέρει, μάλιστα, ότι τώρα για πρώτη φορά η Αντζελίνα Τζολί σκέφτεται να πάει τα παιδιά της στο σχολείο, αν και κάποια είναι ήδη στην εφηβεία και άλλα την πλησιάζουν, προκειμένου να κοινωνικοποιηθούν. Για τον Πιτ αυτό ήταν μια καλή ιδέα.

Η απόλυτη αναρχία στο σπίτι των Brangelina

Ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ συνέκρινε την ατμόσφαιρα στο σπίτι του με τη «Φωλιά του Κούκου», παραπέμποντας σε... ψυχιατρικό ίδρυμα. «Ετσι είναι τα πρωινά στο σπίτι μας», είχε πει, προσθέτοντας: «Είναι χάος από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, κάποιες φορές και αργότερα».

Ηταν αστείο αυτό; Μάλλον όχι. Πρώην νταντάδες έχουν περιγράψει -όχι με τα καλύτερα λόγια- τα όσα έζησαν με τους Πιτ-Τζολί. Μία από αυτές μιλώντας στο In Touch ανέφερε ότι συχνά καβγάδιζαν και πάλευαν, με τον Μάντοξ και τον Παξ να είναι στα... μαχαίρια συνεχώς. Είχε πει, μάλιστα, ότι ο Μάντοξ, εννιά χρονών τότε, έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητα εντός του κτήματος των γονιών του.

Είχε πει ακόμη ότι τα παιδιά άκουγαν περισσότερο τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος προσπαθούσε να τους επιβάλει πειθαρχία: «Δεν είχαν κανένα έλεγχο των παιδιών. Στη μέση της νύχτας τα παιδιά έτρεχαν στο σπίτι και προσπαθούσαν να τρυπώσουν στο κρεβάτι των γονιών τους».

Αλκοόλ, παιχνίδια με μαχαίρια και ποτέ σχολείο: Αναρχία στο σπίτι των Βrangelina | iefimerida.gr 1

Αντζελίνα, η γυναίκα που μισεί τους κανόνες

Αλλες πηγές ανέφεραν ότι η ανατροφή των παιδιών ήταν μια μεγάλη πρόκληση για τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος προσπαθούσε να επιβάλει κανόνες, ενώ η Αντζελίνα δεν το έκανε ποτέ. Ο Πιτ, άλλωστε, είχε μεγαλώσει πιο τυπικά σε σχέση με την πιο μποέμ Αντζελίνα.

Πηγή μιλώντας στην Daily Mail είπε: «Η Αντζελίνα είναι γνωστό ότι εναντιώνεται σε κάθε είδους κανόνες. Δεν υπάρχουν προκαθορισμένες ώρες ύπνου και τους επιτρέπεται να τρώνε ό,τι θέλουν».

Η κόρη που από τα 3 αποφάσισε ότι θα γίνει... αγόρι

Χαρκατηριστικό της... ανεκτικότητας των Τζολί-Πιτ είναι το γεγονός ότι η κόρη τους Σίλο, για παράδειγμα, ντύνεται σαν αγόρι από τριών ετών. Και οι δυο τους τη στήριξαν, με τον Μπραντ Πιτ να αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι την αποκαλούν Τζον.

Οπλα και μάχες

Και οι εκκεντρικότητες δεν σταματούν εκεί. Τα όπλα και οι πολεμικές τέχνες ασκούσαν γοητεία στον Μάντοξ, κάτι που ενθάρρυναν και οι γονείς του. Οταν ήταν έξι ετών, η Αντζελίνα είχε πει με περηφάνια: «Του αρέσουν ο πόλεμος και τα όπλα. Για τη γιορτή της μητέρας μού είχε φέρει ένα όπλο -ήταν τόσο γλυκό».

Οταν ο Μάντοξ ήταν επτά, η Τζολί είχε μιλήσει για τη συλλογή στιλέτων που είχε: «Η μητέρα μου μού αγόρασε το πρώτο μου μαχαίρι όταν ήμουν 11 ή 12 και εγώ έχω ήδη αγοράσει στον Μάντοξ μερικά».

Πηγή μιλώντας στην Daily Mail είχε πει: «Οχι μόνο δεν μπορούσε να τους αρνηθεί να κάνουν συλλογή οπλων, αλλά είχε πει ότι πιστεύει πως δεν μπορεί να τους αρνηθεί να κάνουν τατουάζ. Εκτός αυτού, η Τζολί έχει την περίεργη συνήθεια να πετάει μαχαίρια για να χαλαρώνει όταν είναι πιεσμένη».

Οικογένεια φορητό... χάος

Ανθρωποι που γνωρίζουν τους Πιτ-Τζολί υποστηρίζουν ότι το χάος βασίλευε οπουδήποτε βρισκόταν η οικογένεια. Και η αλήθεια είναι ότι δεν έμεναν κάπου σταθερά... Εκτός από το σπίτι τους στο Λος Αντζελες, έμειναν στη Νέα Ορλεάνη, στη Γαλλία, νοίκιασαν σπίτι στο Λονδίνο, μετέτρεπαν πολυτελή ξενοδοχεία σε προσωρινά τους σπίτια. Και -ίσως το πιο περίεργο από όλα- για μεγάλα διαστήματα ο μπαμπάς και η μαμά έφευγαν από το σπίτι, μακριά από όλους και από όλα.

Αλκοόλ, παιχνίδια με μαχαίρια και ποτέ σχολείο: Αναρχία στο σπίτι των Βrangelina | iefimerida.gr 2

Ο Μπραντ Πιτ έχει παραδεχθεί ότι αν εκείνος και η Τζολί ήθελαν λίγο χρόνο μόνοι τους έπρεπε να πάνε σε ξενοδοχείο. Λέγεται, άλλωστε, ότι η Αντζελίνα νοίκιαζε συχνά μια σουίτα στο Λος Αντζελς, ενώ ο Πιτ είχε ένα σπίτι στο Χόλιγουντ.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι, μάλιστα, είχε αποκαλύψει ότι δεν πολυασχολούνταν με τα παιδιά: «Αφού το κάθε παιδί είχε την νταντά του, δεν χρειάστηκε ποτέ να ξενυχτήσουν με τα παιδιά τους, ή να τα ακολουθήσουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Δεν είχαν ρουτίνα με τα παιδιά τους».

Οι νταντάδες μέσα στη νύχτα έβλεπαν καρτούν με τα παιδιά, ενώ ο Πιτ και η Τζολί κοιμούνταν ήσυχα σε άλλο δωμάτιο. Δύο νταντάδες σηκώθηκαν και έφυγαν το 2008, όταν η Τζολί γύριζε το «Wanted», καθώς δούλευαν ατελείωτα επί μήνες χωρίς ρεπό. Επιπλέον, ξαφνικά ο Μπραντ Πιτ εμφανιζόταν και αποφάσιζε να φάει πίτσα μαζί τους ή τα έπαιρνε για μια μέρα μαζί του, σπάζοντας τη ρουτίνα τους και την όποια σειρά είχαν.

Για παράδειγμα, μια φορά πήρε μέσα στη νύχτα τα δίδυμα και τα πήγε για παγωτό. Ομως, τα υιοθετημένα παιδιά ήταν ορφανά, με προβλήματα, και έπρεπε να έχουν ρουτίνα και φίλους, όλα αυτά δηλαδή που δεν είχαν. Λέγεται, μάλιστα, ότι τα παιδιά, στις σπάνιες περιπτώσεις που συναναστρέφονταν με άλλα παιδάκια, ήταν ντροπαλά.

Αλκοόλ, παιχνίδια με μαχαίρια και ποτέ σχολείο: Αναρχία στο σπίτι των Βrangelina | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ