Robert Pattinson στο κόκκινο χαλί - iefimerida.gr

Robert Pattinson στο κόκκινο χαλί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμαρώστε το νέο πανσέξουαλ είδωλο στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, που ελπίζει να έχει την τύχη του Twilight: να κάνουν δηλαδή ουρές για να τη δουν οι θαυμάστριές του, στην πλειοψηφία τινέιτζερς, που ήταν, φυσικά, παρούσες στο Ziegfeld Theatre της Νέας Υόρκης για να του συμπαρασταθούν στην (κάπως πιο) ποιοτική του απόπειρα. O Robert Pattinson συνπρωταγωνιστεί με τη φρεσκοπαντρεμένη Reese Witherspoon στο Water for Elephants, και η γλώσσα του σώματος στο αμήχανο αλλά απαραίτητο, επί κόκκινου τάπητος, αγκάλιασμα είναι σαν να αφηγείται με λεπτομέρειες τις δηλώσεις των προηγούμενων ημερών: H Witherspoon (με φόρεμα Jason Wu στην πρεμιέρα) εξομολογήθηκε ότι οι ερωτικές της σκηνές με τον Pattinson ήταν "τουλάχιστον δυσάρεστες" και πρόσθεσε ότι τα μεταξύ τους φιλιά θα ήταν καλύτερα "αν δεν έτρεχε διαρκώς η μύτη του".

Η καριέρα του αντιστάρ ζεν πρεμιέ δεν φαίνεται πάντως να κινδυνεύει από τέτοιες (καταστροφικές άραγε για το σέξι προφίλ του;) μίνι συκοφαντίες: λέγεται ότι ήδη προετοιμάζεται να υποδυθεί τον θρύλο Jeff Buckley στην ταινία που θα βασιστεί στη ζωή του.

Χρύσα Οικονομοπούλου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ