Αμηχανία στο Μαξίμου: Κυβέρνηση και βουλευτές τρέμουν για τις τηλεοπτικές άδειες - iefimerida.gr

Αμηχανία στο Μαξίμου: Κυβέρνηση και βουλευτές τρέμουν για τις τηλεοπτικές άδειες

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ισχυρό ράπισμα δέχεται η κυβέρνηση τα τελευταία εικοσιτετράωρα, υπό το φως των τελευταίων αποκαλύψεων για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, σε συνδυασμό και με τα δάνεια Καλογρίτσα από την Attica.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο, αλλά και στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπάρχει έντονη ανησυχία για τον τρόπο που καλούνται να διαχειριστούν επικοινωνιακά όλη αυτή τη θύελλα, την ώρα που τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν σταματούν να τους "πυροβολούν".

Για το λόγο αυτό, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Iefimerida αργά χθες το απόγευμα πέρασε την πόρτα του Μαξίμου μερίδα βουλευτών οι οποίοι και μετείχαν σε κλειστή σύσκεψη παρουσία στενών συνεργατών του πρωθυπουργού και όχι μόνο, προκειμένου να ενημερωθούν εκτενώς για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Σιγή ασυρμάτου από τους υπουργούς πρώτης γραμμής
Μεγάλα ερωτηματικά όμως,προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες κανείς υπουργός να υπεραμυνθεί του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στοιχείο, που μαρτυρά το μεγάλο μούδιασμα και την αμηχανία στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι τον τελευταίο καιρό, πέραν του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, άπαντες κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

Τη "γραμμή" πάντως επικοινώνησε πρώτος ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος κατήγγειλε ότι ορισμένοι απεργάζονται την πτώση της κυβέρνησης γιατί κάποιοι κλήθηκαν να πληρώσουν μετά από 27 χρόνια.

Ωστόσο, και ο κ.Κουρουμπλής όταν ρωτήθηκε αν ήταν πετυχημένος ο τρόπος της αδειοδότησης, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, λέγοντας ότι "θα κριθεί από το αποτέλεσμα".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ