7 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στις συνεντεύξεις για δουλειά - iefimerida.gr

7 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στις συνεντεύξεις για δουλειά

Φωτογραφία: shutterstock.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέτοιες εποχές, τέτοια λόγια και όμως σε καιρούς ανταγωνιστικούς, με την προσφορά στα ύψη και την ζήτηση στο ναδίρ, τις ισορροπίες να αλλάζουν και τις συνθήκες, συνήθως, να απέχουν έτη φωτός από το ιδανικό εργασιακό περιβάλλον οι μικρές λεπτομέρειες, μπορούν να κάνουν την διαφορά στο να πάρετε την θέση που σας ενδιαφέρει ή να χάσετε το χρόνο σας (που το προσπερνάτε) και την δουλειά (που δεν το προσπερνάτε).

Θα πείτε και δικαιολογημένα ότι στις ημέρες μας το job interview είναι είδος προς εξαφάνιση, τα μυστικά και τα tips που καλό θα ήταν να αποφύγετε στην διάρκειά της , ακούγονται ως πολυτέλεια, παρόλα αυτά επειδή η γη συνεχίζει να γυρίζει, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και κάποιος λόγος θα υπάρχει που γίνεται αυτό, όσο πιο ενημερωμένοι είστε τόσο καλύτερα. Έχετε τα προσόντα, υποθέτετε το πλαίσιο ερωτήσεων, γνωρίζετε ( θεωρητικά) όλες τις απαντήσεις, οπλίζεστε με αυτοπεποίθηση, όλα καλά. Καλού κακού ρίξτε και μια ματιά στην λίστα, λίγη extra βοήθεια,( πέραν της τύχης) δεν έβλαψε ποτέ....

Διαβάστε τι πρέπει να αποφύγετε σε μια συνέντευξη και κάντε τη δουλειά δικιά σας, μπαίνοντας στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνέντευξη για δουλειά λάθη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ