Ζωή για Ελληνικό: Οσοι ψηφίσουν «ναι» έχουν ποινικές ευθύνες - iefimerida.gr

Ζωή για Ελληνικό: Οσοι ψηφίσουν «ναι» έχουν ποινικές ευθύνες

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και σε όσους βουλευτές ταχθούν υπέρ της παραχώρησης του Ελληνικού, έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, μιλώντας στον Real Fm, έκανε λόγο για ενέργεια που ζημιώνει το δημόσιο συμφέρον και εκθέτει το Ελληνικό Δημόσιο στον κίνδυνο αποζημίωσης του επενδυτή.

Ακόμη, έκανε λόγο για «αφαίρεση ενός πολύτιμου κομματιού της περιουσίας του αντί ευτελέστατου τιμήματος, υποπολλαπλάσιου, καταδήλως, της πραγματικής αξίας».

Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ακόμη ότι όσοι βουλευτές ψηφίσουν «ναι», έχουν ευθύνη όχι μόνο πολιτική αλλά και ποινική «γιατί ζημιώνουν το Δημόσιο χαρίζοντας ένα φιλέτο αλλά και γιατί εκθέτουν το Δημόσιο σε πάρα πολύ πιθανή υποχρέωση αποζημίωσης του λεγομένου επενδυτή».

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής σχολίασε ακόμη ότι το Ελληνικό «Χαρίζεται σε ένα συγκεκριμένο επιχειρηματικό όμιλο χωρίς να πληρούται καμία προϋπόθεση συνταγματική, νομοθετική, περιβαλλοντική και οικονομική», ενώ επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον για υποκρισία, αναφορικά με τις δηλώσεις του χθες στη Ν. Υόρκη, στις οποίες ζητούσε μείωση του χρέους.

«Μα, γι' αυτό το Χρέος ξεπουλά και χαρίζει ολόκληρη τη Δημόσια Περιουσία και γι' αυτό το Χρέος έχει γονατίσει τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους πολίτες αυτής της χώρας», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου ελληνικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ