Brangelina: Εχουν περιουσία 500 εκατομμύρια να μοιράσουν - iefimerida.gr

Brangelina: Εχουν περιουσία 500 εκατομμύρια να μοιράσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ερώτημα που απασχολεί τώρα τις κοσμικές στήλες όλου του πλανήτη είναι πόσο θα κοστίσει το πιο πολύκροτο διαζύγιο του πλανήτη.

Κανείς δεν γνωρίζει αν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πητ είχαν υπογράψει σύμφωνο γάμου ούτε με ποιό τρόπο θα μοιραστούν την περιουσία τους.
Σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζευγάρι έχει 500 εκατ. δολάρια να μοιραστεί. Ο αμερικανός δικηγόρος Donald David, ο οποίος εξειδικεύεται στα διαζύγια των πλουσίων, εκτιμά ότι η περιουσία του Μπραντ Πητ ανέρχεται στα 350 εκατ. δολάρια, ενώ η Αντζελίνα Τζολί διαθέτει περιουσία 275 εκατ. δολαρίων.

1. Tα μετρητά

Το Forbes εκτιμά ότι το ζευγάρι, από το 2004, οπότε και γνωρίστηκαν, κέρδισαν πάνω από 555 εκατ. δολάρια ως ζευγάρι, τα οποία, καθαρά, αντιστοιχούν σε 400 εκατ. δολάρια.

Από το 2014, οπότε και παντρεύτηκαν, κέρδισαν 117,5 εκατ. δολάρια προ φόρων, ειδικά χάρη στις ταινίες που έπαιξε ο Μπραντ Πητ, αλλά ήταν και παραγωγός (Fury, The Big Short, World War Z 2). Εκτιμάται ότι κέρδισε μόνος του 31.5 εκατ. δολάρια μόνος του το 2016.

Brangelina: Εχουν περιουσία 500 εκατομμύρια να μοιράσουν | iefimerida.gr 0

2. Tα ακίνητα

Στον φάκελο διαζύγιο, ένα άλλο θέμα που απασχολεί είναι πώς θα μοιραστεί η κινητή περιουσία τους, αφού το διάσημο ζευγάρι απέκτησε πολλά πράγματα από κοινού. Ο πύργος Μιραβάλ, στη νότια Γαλλία, εκεί που παντρεύτηκε το ζευγάρι, με απόλυτη μυστικότητα, είναι το μόνο ακίνητο που πουλήθηκε πρόσφατα.

Ο πύργος στη Γαλλία

Brangelina: Εχουν περιουσία 500 εκατομμύρια να μοιράσουν | iefimerida.gr 1
Brangelina: Εχουν περιουσία 500 εκατομμύρια να μοιράσουν | iefimerida.gr 2
Brangelina: Εχουν περιουσία 500 εκατομμύρια να μοιράσουν | iefimerida.gr 3

Υπάρχει επίσης το σπίτι στη Νέα Ορλεάνη, το οποίο εκτιμάται σε 6,5 εκατ. δολάρια.

Διαθέτει επίσης ένα εξοχικό για τις διακοπές στην Santa Barbara, αξίας 5 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με την Telegraph, το οποίο αγοράστηκε από τον Μπραντ Πητ το 2000

Yπάρχει επίσης η τεράστια βίλα στο χλιδάτο προάστιο του Λος Αντζελες Los Feliz.

Brangelina: Εχουν περιουσία 500 εκατομμύρια να μοιράσουν | iefimerida.gr 4
Brangelina: Εχουν περιουσία 500 εκατομμύρια να μοιράσουν | iefimerida.gr 5

Kατέχουν και ένα υπέροχο διαμέρισμα στον ουρανοξύστη Waldorf Astoria της Νέας Υόρκης.

3. Η εταιρεία παραγωγής

Brangelina: Εχουν περιουσία 500 εκατομμύρια να μοιράσουν | iefimerida.gr 6

Η εταιρεία Plan B Entertainment ιδρύθηκε το 2001 από τον Πητ και την τότε σύζυγό του Τζένιφερ Ανστον, μαζί με τον Brad Grey της Paramount Pictures. Oταν το ζευγάρι χώρισε το 2005, ο Grey επέστρεψε στην Paramount και ο Πητ κράτησε μόνος του την εταιρεία παραγωγής.

Από τότε η εταιρεία έκανε πολύ μεγάλες επιτυχίες, όπως The Time Traveler’s Wife, το Eat, Pray, Love, το 12 Years a Slave, Selma. Η Τζολί ποτέ δεν ενεπλάκη με την εταιρεία παραγωγής.

Tα έξοδα διαζυγίου

Σύμφωνα με τον Donald David, τα έξοδα των δικηγόρων μπορεί να ανέλθουν στο 1 εκατ. δολάρια για τον καθένα από τους δύο. Η δικηγόρος της Τζολί είναι μια από τις ακριβότερες του Χόλιγουντ, η Laura Wasser έχει ήδη χωρίσει τους περισσότερους σταρ.
«Εγώ πιστεύω ότι έχουν σίγουρα υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο», δηλώνει η νεοϋορκέζα δικηγόρος Jacqueline Newman στο People και προσθέτει ότι οι οικονομικές διαφορές είναι οι πρώτες που θα επιλιθούν σε αυτό το διαζύγιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζολί Πητ περιουσία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ