Ποιος Μπραντ Πιτ; -Εγκυος στο δεύτερο παιδί της η Μαριόν Κοτιγιάρ! - iefimerida.gr

Ποιος Μπραντ Πιτ; -Εγκυος στο δεύτερο παιδί της η Μαριόν Κοτιγιάρ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαριόν Κοτιγιάρ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το γαλλικό περιοδικό Closer -την ώρα που οι φήμες οργιάζουν ότι ήταν το «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ .

To περιοδικό παρουσίασε στο εξώφυλλό του την Μαριόν Κοτιγιάρ, πριν από 5 ημέρες, όταν τίποτα από το διαζύγιο της Τζολί με τον Πητ δεν είχε ακόμη γνωστοποιηθεί.

Ποιος Μπραντ Πιτ; -Εγκυος στο δεύτερο παιδί της η Μαριόν Κοτιγιάρ! | iefimerida.gr 0

Η Μαριόν Κοτιγιάρ, η οποία γίνεται 41 ετών στις 30 Σεπτεμβρίου, περιμένει το δεύτερο παιδί της, μετά την γέννηση του γιού της Μαρσέλ, από τον σύντροφό της γάλλο ηθοποιό Γκιγιόμ Κανέ.

Η Γαλλίδα ηθοποιός, η οποία φημολογείται ότι είχε σχέση με τον χολιγουντιανό σταρ, περιμένει ακόμα ένα παιδί από τον επί χρόνια σύντροφό της, Γκιγιόμ Κανέ, μολονότι το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο νέο.

Η Κοτιγιάρ έκανε εμφάνιση και στην πρεμιέρα της ταινίας Juste la fin du monde, στις 15 Σεπτεμβρίου και το ντύσιμό της πρόδιδε την εγκυμοσύνη της.

Ποιος Μπραντ Πιτ; -Εγκυος στο δεύτερο παιδί της η Μαριόν Κοτιγιάρ! | iefimerida.gr 1
Ποιος Μπραντ Πιτ; -Εγκυος στο δεύτερο παιδί της η Μαριόν Κοτιγιάρ! | iefimerida.gr 2

Η Μαριόν και ο επίσης ηθοποιός σύζυγός της είναι μαζί από το 2007. Μια πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού δήλωσε, σχολιάζοντας τις φήμες για σχέση της με τον Πιτ, πως «η Μαριόν και ο Γκιγιόμ είναι πολύ ευτυχισμένοι και τέτοιες φήμες ούτε που θέλουν να τις ακούνε. Ολοι στο Παρίσι λένε πως η Μαριόν είναι ξανά έγκυος και η ίδια δείχνει απόλυτα χαρούμενη τώρα. Εχει πει ότι το μόνο που θέλει είναι να περνά περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον Γκιγιόμ και τον γιο τους».

Ποιος Μπραντ Πιτ; -Εγκυος στο δεύτερο παιδί της η Μαριόν Κοτιγιάρ! | iefimerida.gr 3

Μια άλλη πηγή κοντά στη 41χρονη Μαριόν, η οποία κέρδισε Οσκαρ για την ερμηνεία της ως Εντίθ Πιαφ το 2007, στην ταινία «Ζωή σαν τριαντάφυλλο», επίσης απέρριψε, μιλώντας στη New York Post, τους ισχυρισμούς για σχέση της με τον Μπραντ Πιτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντζελίνα Τζολί είχε προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να «τσεκάρει» αν όντως ο άντρας της έχει σχέση με την Κοτιγιάρ. Και μάλιστα, όπως λένε οι κακές γλώσσες, οι φόβοι της Τζολί επιβεβαιώθηκαν καθώς έμαθε ότι «κάτι τρέχει» με τους συμπρωταγωνιστές στην ταινία «Allied». Νωρίτερα φέτος, ο σκηνοθέτης της εν λόγω ταινίας, Ρόμπερτ Ζεμέκις, ισχυρίστηκε ότι «η χημεία μεταξύ του Μπραντ και της Μαριόν στα γυρίσματα είναι "ηλεκτρική"»....

Ποιος Μπραντ Πιτ; -Εγκυος στο δεύτερο παιδί της η Μαριόν Κοτιγιάρ! | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ