Brangelina: Tα τατουάζ για τα οποία θα μετανιώσουν, μετά το διαζύγιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Brangelina: Tα τατουάζ για τα οποία θα μετανιώσουν, μετά το διαζύγιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το διαζύγιό τους, η Τζολί και ο Πητ θα πρέπει σίγουρα να πάρουν μια απόφαση την οποία παίρνουν πολλά χωρισμένα ζευγάρια: τι θα κάνουν με τα τατουάζ που «μιλούν» για τη σχέση τους;

Πράγματι, εδώ και πολλά χρόνια, η Αντζελίνα Τζολί συλλέγει τατουάζ που μιλούν για τη ζωή της. Το Vanity Fair τα είχε μετρήσει τον Φεβρουάριο του 2016 και τα είχε βρει 20, ορισμένα από αυτά έγιναν πριν συναντήσει τον Μπραντ Πητ. Η Τζολί ξεκίνησε σεμνά με τα τατουάζ και με τα χρόνια σχεδόν έχει καλύψει το σώμα της.

Brangelina: Tα τατουάζ για τα οποία θα μετανιώσουν, μετά το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Brangelina: Tα τατουάζ για τα οποία θα μετανιώσουν, μετά το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Brangelina: Tα τατουάζ για τα οποία θα μετανιώσουν, μετά το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Brangelina: Tα τατουάζ για τα οποία θα μετανιώσουν, μετά το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τον περασμένο Φεβρουάριο πήγαν και οι δύο και έκαναν τατουάζ στον διάσημο καλλιτέχνη της Ταϋλάνδης Ajarn Noo Kanpai. Τους σχεδίασε σύμβολα και γράμματα που έχουν πνευματική αξία αλλά και προσωπική, όπως έγραψε το αυστραλιανό περιοδικό Woman's Day.
H Αντζελίνα ζήτησε βουδιστικές και ταϊλανδικές αναπαραστάσεις σε ολόκληρη την πλάτη της, ενώ ο Μπραντ Πητ ζήτησε κάτι πιο διακριτικό στα πλευρά του.

Brangelina: Tα τατουάζ για τα οποία θα μετανιώσουν, μετά το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Brangelina: Tα τατουάζ για τα οποία θα μετανιώσουν, μετά το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Το νέο τατουάζ του Πητ βρίσκεται κάτω από τη φράση «Ζούμε, πεθαίνουμε, δεν ξέρουμε γιατί, αλλά θα είμαι μαζί σου», η οποία, σύμφωνα με το περιοδικό, είναι γραμμένη από το χέρι της Αντζελίνα Τζολί. Μια φράση που δεν έχει πλέον νόημα, μετά τον χωρισμό τους.

Brangelina: Tα τατουάζ για τα οποία θα μετανιώσουν, μετά το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Ο 52χρονος σταρ έχει επίσης κάνει τατουάζ τα ονόματα των παιδιών του και των παιδιών της Αντζελίνα, στο μπροστινό μέρος του μπράτσου, τον Απρίλιο του 2015.

Brangelina: Tα τατουάζ για τα οποία θα μετανιώσουν, μετά το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Από την πλευρά της, η 41χρονη Τζολί έχει χτυπήσει τους τόπους γεννήσεων των 6 παιδιών της και έχει προσθέσει και αυτόν του Μπραντ Πητ, το 2011, στο μπράτσο της.

Brangelina: Tα τατουάζ για τα οποία θα μετανιώσουν, μετά το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 8


Ολα αυτά τα τατουάζ θα μοιάζουν τώρα παράταιρα για τους δύο λαμπερούς σταρ του Χόλιγουντ. Πιθανότητα θα καταφύγουν στο λέιζερ για να τα σβήσουν. Αυτή την επιλογή έκανε ήδη η Τζολί, μετά το διαζύγιό της με τον Billy Bob Thornton το 2003.

Brangelina: Tα τατουάζ για τα οποία θα μετανιώσουν, μετά το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Η ηθοποιός έσβησε το κεφάλι ενός δράκου μέσα στο οποίο είχε γράψει το όνομα του πρώην συζύγου της. Σε αυτό ακριβώς το σημείο έχει χτυπήσει τώρα το νέο τατουάζ με την οικογένειά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bragelina τατουάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ