Η Αντζελίνα Τζολί χωρίζει: Χαίρεται η Τζένιφερ Ανιστον; [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αντζελίνα Τζολί χωρίζει: Χαίρεται η Τζένιφερ Ανιστον; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στον πλανήτη των σταρ: Η Αντζελίνα Τζολί χωρίζει τον Μπραντ Πιτ. Και η αντίδραση των περισσότερων ήταν κοινή: «Α, θα χαίρεται η Τζένιφερ Ανιστον!».

Η αίτηση διαζυγίου βάζει τέλος σε 11 χρόνια πάθους και 2 χρόνια γάμου με τον πιο λατρεμένο ηθοποιό της γενιάς του –περισσότερο από τον Ντι Κάπριο και τον Τζόνι Ντεπ. Αυτό χαροποιεί την Τζένιφερ Ανιστον;

Η Αντζελίνα Τζολί χωρίζει: Χαίρεται η Τζένιφερ Ανιστον; [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Είναι αλήθεια ότι η Ανιστον δεν μπόρεσε εύκολα να ξεπεράσει τον τρόπο που την εγκατέλειψε ο Μπραντ Πητ. Το 1998 η Ανιστον ήταν σταρ στη σειρά Τα Φιλαράκια όταν ερωτεύτηκε τον ξανθό πανέμορφο ηθοποιό της ταινίας Seven. Τον παντρεύτηκε το 2000 και την εγκατέλειψε το 2005 εξαιτίας της Αντζελίνα Τζολί, ενώ την αγνόησε θεαματικά από τότε.

Η Αντζελίνα Τζολί χωρίζει: Χαίρεται η Τζένιφερ Ανιστον; [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Τα αμερικανικά μίντια έγραψαν ότι η Ανιστον δέχτηκε αυτή την εγκατάλειψη σαν μαχαιριά ενώ πλησίαζε τα σαράντα και χάθηκε για μια στιγμή στα θολά νερά του Χόλιγουντ.

Η Αντζελίνα Τζολί χωρίζει: Χαίρεται η Τζένιφερ Ανιστον; [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Αντζελίνα Τζολί χωρίζει: Χαίρεται η Τζένιφερ Ανιστον; [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Τζάστιν Θερού, ο οποίος θεωρήθηκε αρχικά μια λύση απελπισίας. Η διάσημη μελαχρινή χαλάρωσε δίπλα στον ηθοποιό που συνάντησε στα γυρίσματα της ταινίας του David Wain, το 2012. Η Ανιστον βρήκε πραγματικό στήριγμα στο πρόσωπο αυτού του μοδάτου σεναριογράφου, ο οποίος επί χρόνια είχε ασχοληθεί με την τοιχογραφία στα νυχτερινά κλαμπ και φοράει τεράστια δαχτυλίδια σε όλα τα δάχτυλα.

Η Αντζελίνα Τζολί χωρίζει: Χαίρεται η Τζένιφερ Ανιστον; [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2012 και έζησε επί τρία χρόνια ως το γάμο που έγινε τον Αύγουστο του 2015, μπροστά σε λίγους φίλους. Ο Θερού την στήριξε σε όλα, ακόμη και όταν η Ανιστον αναγκάστηκε να αρθρογραφήσει για να εξηγήσει ότι δεν είναι δυστυχισμένη που δεν έχει παιδιά.
Οι λόγοι που επικαλείται η Αντζελίνα Τζολί στην αίτηση διαζυγίου είναι ότι κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της πως έχει «προβλήματα θυμού» τα οποία οφείλονται σε μια αυξημένη κατανάλωση κάνναβης και αλκοόλ. Ενας παραπάνω λόγος για να αισθάνεται χαρούμενη η Ανιστον που γλύτωσε από τα προβλήματα.

Η Αντζελίνα Τζολί χωρίζει: Χαίρεται η Τζένιφερ Ανιστον; [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζολί διαζύγιο ανιστον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ