Ελεύθερος αφέθηκε ο Στέφανος Χίος -Θα δικαστεί την Τετάρτη - iefimerida.gr

Ελεύθερος αφέθηκε ο Στέφανος Χίος -Θα δικαστεί την Τετάρτη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος αφέθηκε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, ο οποίος θα δικαστεί την Τετάρτη από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη σήμερα, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, που αφορά προσβλητικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό», τη Δευτέρα.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Στέφανος Χίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε να αφεθεί ελεύθερος αφού απήγγειλε σε βάρος την κατηγορία που του αποδίδει ο μηνυτής.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Παύλος Σαράκης, δήλωσε- σύμφωνα με το ΑΠΕ- ότι διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση, μετά από μήνυση που υπέβαλε με τη σειρά του ο κ. Χίος κατά του Χρήστου Σπίρτζη και της συζύγου του, στους οποίους αποδίδει τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψεύδους καταμήνυσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ