Η πρώτη αντίδραση του Πιτ στο διαζύγιο: Λυπάμαι πολύ, αλλά σημασία έχει το καλό των παιδιών μας - iefimerida.gr

Η πρώτη αντίδραση του Πιτ στο διαζύγιο: Λυπάμαι πολύ, αλλά σημασία έχει το καλό των παιδιών μας

Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/EDDY LEMAISTRE
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πλανήτη να... θρηνεί για το τέλος της μίας εκ των πιο «λαμπερών» σχέσεων, ο Μπραντ Πιτ έκανε την πρώτη δήλωσή του, έπειτα από την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από την Αντζελίνα Τζολί.

«Με λυπεί πολύ αυτό, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι το καλό των παιδιών μας. Ζητώ ευγενικά από τον Τύπο να τους δώσει τον χώρο που αξίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο ηθοποιός στο People.

«Το διαζύγιο είναι το απόλυτο σοκ», ανέφερε στο περιοδικό πηγή κοντά στο ζευγάρι. «Εχουν περάσει τον περισσότερο καιρό χωριστά φέτος, παρόλα αυτά όμως είναι σοκ. Μόλις γιόρτασαν την επέτειό τους μαζί», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Η τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν στα μέσα Ιουλίου, πριν από τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους, αν και πηγή του People ανέφερε ότι ο Πιτ πήγε πολλές φορές φέτος στη Γαλλία, γιατί καβγάδιζαν.

Κάποιες φορές, συγκρούονταν για θέματα που αφορούσαν την ανατροφή των παιδιών τους, σύμφωνα με την ίδια πηγή. «Πάντα είχαν διαφωνίες σε ό,τι αφορούσε την πειθαρχία των παιδιών», είπε η ίδια πηγή, προσθέτοντας ότι ο Πιτ ήταν πάντα πιο αυστηρός, καθώς ήθελε να τα έξι τους παιδιά να ακολουθούν κανόνες. «Κάποιες φορές εκνευριζόταν και φώναζε στα παιδιά», συμπλήρωσε η ίδια πηγή του People. «Η Αντζελίνα είχε πιο χαλαρή αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά τα παιδιά. Σίγουρα ποτέ δεν φωνάζει», ανέφερε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπραντ Πιτ Αντζελίνα Τζολί διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ