Bono: Ο Τραμπ είναι η χειρότερη ιδέα που υπήρξε ποτέ στην Αμερική - iefimerida.gr

Bono: Ο Τραμπ είναι η χειρότερη ιδέα που υπήρξε ποτέ στην Αμερική

Φωτογραφία: EUROKINISSI/POOL ΕΦΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ έκανε ο Bono, χαρακτηρίζοντας τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών ως τη χειρότερη ιδέα που υπήρξε ποτέ στην Αμερική.

«Κοιτάξτε, η Αμερική είναι σαν την καλύτερη ιδέα που είχε ποτέ ο κόσμος», είπε ο τραγουδιστής των U2, σε συνέντευξή του στο CBS. «Αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ενδεχομένως η χειρότερη ιδέα που υπήρξε ποτέ στην Αμερική. Ενδεχομένως».

Ο Bono συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχουν άλλες σημαντικές χώρες, όπως η Ιρλανδία και η Μ. Βρετανία, αλλά πρόσθεσε ότι η Αμερική είναι διαφορετική, γιατί είναι μία ιδέα, την οποία ο Τραμπ προσπαθεί να σφετεριστεί.

«Αυτή η ιδέα είναι συνδεδεμένη με τη δικαιοσύνη και την ισότητα για όλους. Νομίζω ότι ο Τραμπ σφετερίστηκε το κόμμα. Νομίζω ότι προσπαθεί να σφετεριστεί την ιδέα της Αμερικής. Και νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικότερο από όλους μας. Πιστεύω ότι είναι πραγματικά επικίνδυνο», πρόσθεσε ο Bono.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bono Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ