ΠΑΣΟΚ: Η ΣΥΡΙΖΑ Bank χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ Channel με λεφτά φορολογουμένων - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Η ΣΥΡΙΖΑ Bank χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ Channel με λεφτά φορολογουμένων

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η ΣΥΡΙΖΑ BANK χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL με τα λεφτά των φορολογούμενων και των ασφαλισμένων», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του για τις εξελίξεις γύρω από την Τράπεζα Αττικής.

«Ο ευνοούμενος εργολάβος του ΣΥΡΙΖΑ δανειοδοτείται προνομιακά από την Τράπεζα Αττικής και επιχειρεί με διάτρητο πόθεν έσχες να αποκτήσει και κανάλι. Το Υπουργείο Επικρατείας με την διορισμένη από αυτό Επιτροπή στον διαγωνισμό-παρωδία, σπεύδει να εγκρίνει το πόθεν έσχες με τα βοσκοτόπια χωρίς καν έλεγχο!!!», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «η Κυβέρνηση αφού χρησιμοποίησε τα χρήματα των φορολογουμένων -και με ζημία τους- χρηματοδοτώντας την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζα Αττικής με δημόσιους οργανισμούς (π.χ. ΕΥΔΑΠ), τώρα δίνει μάχη για να ελέγξει την διοίκησή της. Ώστε να κουκουλώσει τα όσα έχουν γίνει και να χρησιμοποιήσει την Τράπεζα για ανάλογες δραστηριότητες. Το “καθεστώς” χρειάζεται και τη χρηματοδότησή του». Μάλιστα σημειώνει ότι γίνονται «όλα τα παραπάνω για την Τράπεζα, με ενορχήστρωση του πρώην προέδρου του ΤΕΕ και νυν Υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη».

Το ΠΑΣΟΚ ζητάει από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να επιτελέσει το έργο της. «Να ελέγξει όλες τις καταγγελίες, χωρίς καμία παρέμβαση ή σκοπιμότητα. Ήδη η αδράνειά της δημιουργεί ερωτηματικά», αναφέρει, ενώ θέτει θέμα η Βουλή να ζητήσει άμεσα το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την Τράπεζα Αττικής και να συζητηθεί αυτό στις αρμόδιες επιτροπές.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ κλείνει με το εξής υστερόγραφο: «Κάποιοι πρέπει να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη για την κατασπατάληση και απαξίωση των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων των Μηχανικών και των Τραπεζοϋπαλλήλων, μέσω της συμμετοχής τους στις ανακεφαλαιοποιήσεις της Τράπεζας Αττικής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Καλογρίτσας δανειοδότηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ