Γεμίζει διόδια η Εγνατία Οδός από το 2017 - iefimerida.gr

Γεμίζει διόδια η Εγνατία Οδός από το 2017

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ετησίως ανέρχονται τα έσοδα από τους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας Οδού ενώ ήδη έχει αποφασιστεί η εγκατάσταση και άλλων 11 σταθμών εκ των οποίων οι έξι πάνω στον κεντρικό άξονα.

Σχετικές επισημάνσεις έκανε ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Απόστολος Αντωνούδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM». Ο κ. Αντωνούδης σχολιάζοντας το θέμα της παραχώρησης της Εγνατίας Οδού υπενθύμισε την απόφαση εγκατάστασης άλλων έξι σταθμών διοδίων πάνω στον άξονα της Εγνατίας, εκ των οποίων οι τέσσερις αναμένεται να λειτουργήσουν πιο σύντομα, αλλά κατά πάσα πιθανότατα όχι πριν από την άνοιξη του 2017.

Ερωτηθείς για τον σχεδιασμό σε σχέση με τη λειτουργία νέων σταθμών διοδίων επί της Εγνατίας, ο κ. Αντωνούδης απάντησε: «Αυτή τη στιγμή λειτουργούν [...] επτά σταθμοί διοδίων πάνω στον άξονα, συν τον σταθμό του Προμαχώνα. Ήδη από την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του 2014 αναμένεται να γίνουν άλλοι 11 [...] εκ των οποίων οι έξι πάνω στον άξονα. Άμεσα μιλάμε για τέσσερις σταθμούς διοδίων, αλλά όταν λέω άμεσα, πριν από την άνοιξη του 2017 δεν νομίζω να το δούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διόδια Εγνατία Οδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ