Ο Μάριος Αθανασίου άνοιξε κομμωτήριο με τη μητέρα του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μάριος Αθανασίου άνοιξε κομμωτήριο με τη μητέρα του [βίντεο]

Φωτογραφία: ΝDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο επιχειρηματικό βήμα έκανε ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ο οποίος άνοιξε κομμωτήριο στην Κάντζα μαζί με την μητέρα του.

Αν και ο ίδιος έχει κάνει τον ρόλο του ιδιοκτήτη κομμωτηρίου στην τηλεοπτική σειρά Λίτσα.com, ο κ. Αθανασίου είπε να το κάνει πράξη και εκτός υποκριτικής.

Ο Μάριος Αθανασίου άνοιξε κομμωτήριο με τη μητέρα του [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Μαρίας Σολωμού, έκανε χθες τα εγκαίνια του κομμωτηρίου, δηλώνοντας στην κάμερα πως αυτό το βήμα δεν ήταν πρωτόγνωρο για εκείνον, καθώς η μαμά του είναι κομμώτρια και εκείνος μεγάλωσε μέσα σε ένα κομμωτήριο.

Ο Μάριος Αθανασίου άνοιξε κομμωτήριο με τη μητέρα του [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα, το κομμωτήριο δεν είναι καινούργιο, αλλά ένας ανακαινισμένος χώρος, τον οποίο είχε εδώ και πολλά χρόνια η μαμά του.

Στο πλευρό του ήταν και η Μαρία Σολωμού, με την οποία έχουν ένα γιο, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος πριν από την σχολή θεάτρου, είχε πάει και σε σχολή υποκριτικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ