Συγκινητικό πείραμα: Οι αντιδράσεις ενός νεαρού ζευγαριού που μεταμορφώνονται σε 90χρονους [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκινητικό πείραμα: Οι αντιδράσεις ενός νεαρού ζευγαριού που μεταμορφώνονται σε 90χρονους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πρωτοποριακό πείραμα έκανε η ομάδα «Cut»: Μεταμόρφωσε με μακιγιάζ έναν άνδρα και μια γυναίκα 20 ετών που ετοιμάζονταν να παντρευτούν στις ηλικίες των 50, των 70 και των 90. Το αποτέλεσμα; Συγκινητικό.

Στο πείραμα συμμετείχε ένα νεαρό ζευγάρι, Ο Τάβις και η Κρίστι, το οποίο επρόκειτο να παντρευτεί σε ένα μήνα. Η ομάδα «Cut» με τη βοήθεια ειδικών μακιγιέρ και κομματών, τους μεταμόρφωσε σταδιακά σε τρία ηλικιακά στάδια: Την ηλικία των 50, των 70 και των 90 ετών.

Το ζευγάρι δέχθηκε με χαρά την πρόκληση.

Συγκινητικό πείραμα: Οι αντιδράσεις ενός νεαρού ζευγαριού που μεταμορφώνονται σε 90χρονους [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η ηλικία των 50

Συγκινητικό πείραμα: Οι αντιδράσεις ενός νεαρού ζευγαριού που μεταμορφώνονται σε 90χρονους [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Τόσο γο αγόρι όσο και η κοπέλα σε κάθε στάδιο κρατούν κλειστά τα μάτια τους, πριν αποκαλυφθούν ο ένας στον άλλο και κατόπιν κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

Ξαφνιασμένοι και χαμογελαστοί βλέπουν πώς θα είναι στα 50 τους. «Δείχνεις φανταστική. Ελπίζω να μοιάζεις έτσι όταν γίνει 50» της λέει ο Τάβις. Η Κρίστι σχολιάζει: «Μοιάζω με την μητέρα μου». Ο Τάβις κάνει πλάκα: «Πρέπει να ξεκινήσω να βάζω αντηλιακό». Και οι δυό πιστεύουν ότι θα κάνουν δύο παιδιά που όταν εκείνοι γίνουν μεσήλικες, τα παιδιά θα είναι έβηφοι.

Η ηλικία των 70

Συγκινητικό πείραμα: Οι αντιδράσεις ενός νεαρού ζευγαριού που μεταμορφώνονται σε 90χρονους [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Το ζευγάρι μεταφέρεται εμφανισιακά στα 70 τους. Η κοπέλα συγκινείται όταν βλέπει μπροστά της τον ηλικιωμένο Τάβις. «Δείχνεις μεγαλύτερος από όσο περίμενα να είσαι. Εγώ μοιάζω με την γιαγιά μου». «Δεν γερνάω καλά» ομολογεί ο Τάβις και η κοπέλα απαντά: «Πρέπει να φροντίζεις καλύτερα τα μαλλιά σου». Πιστεύουν ότι θα έχουν παιδιά και εγγόνια και θα έχουν περάσει πολλά στη ζωή τους. Με δάκρυα στα μάτια, η Κρίστι σχολιάζει: «Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό να βλέπεις πως θα είναι κάποιος που τον ξέρεις από τα 19, στα 70 του, και να φαντάζεσαι πως θα είναι η ζωή μαζί του μέχρι τότε».

Στα 90 τους

Συγκινητικό πείραμα: Οι αντιδράσεις ενός νεαρού ζευγαριού που μεταμορφώνονται σε 90χρονους [βίντεο] | iefimerida.gr 3

Η πιο συγκινητική στιγμή είναι η μεταμόρφωσή τους στην ηλικία των 90. «Είσαι φανταστική δεν δείχνεις μεγαλύτερη από 75» σχολιάζει ο Τάβις βλέποντας την «γριούλα» του, η οποία δεν σταματά να κλαίει.

«Είναι απίστευτο να το βλέπεις» ομολογεί η Κρίστι.

Το βίντεο κλείνει με τον οπερατέρ να ρωτά το ζευγάρι ποιες θα είναι να είναι οι τελευταίες τους λέξεις και η Κρίστι απαντά «Θέλω να ξέρει πόσο τον αγαπώ και πόσο σημαντικός είναι για μένα». «Με έκανες καλύτερο άνθρωπο. Υπάρχουν τόσα πολλά που δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ χωρίς εσένα» αποκρίνεται ο Τάβις κοιτώντας την αγαπημένη του. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο σίγουρη ότι αυτό είναι που θέλω στη ζωή μου» καταλήγει για την επιλογή της στη ζωή η Κρίστι.

Συγκινητικό πείραμα: Οι αντιδράσεις ενός νεαρού ζευγαριού που μεταμορφώνονται σε 90χρονους [βίντεο] | iefimerida.gr 4
Συγκινητικό πείραμα: Οι αντιδράσεις ενός νεαρού ζευγαριού που μεταμορφώνονται σε 90χρονους [βίντεο] | iefimerida.gr 5

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2016. Μετά το γάμο τους, το ζευγάρι βλέπει το βίντεο και συγκινείται και πάλι.

Συγκινητικό πείραμα: Οι αντιδράσεις ενός νεαρού ζευγαριού που μεταμορφώνονται σε 90χρονους [βίντεο] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πείραμα ηλικία ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ