Το πείραγμα του Ρέντσι στον Κλίντον: Η σύζυγός μου περιμένει να έρθεις στην G7 ως «Πρώτος Κύριος» [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πείραγμα του Ρέντσι στον Κλίντον: Η σύζυγός μου περιμένει να έρθεις στην G7 ως «Πρώτος Κύριος» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ματέο Ρέντσι δεν έχασε ευκαιρία και «πείραξε» τον Μπιλ Κλίντον, κάνοντας αναφορά στον... τίτλο που θα έχει, αν η Χίλαρι Κλίντον κερδίσει τις εκλογές.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας ήταν ανάμεσα στους μετέχοντες σε φόρουμ του Ιδρύματος Κλίντον. Στο τέλος της συζήτησης, ο Ρέντσι ζήτησε να του δώσουν 30 δευτερόλεπτα, για να μεταφέρει ένα μήνυμα όπως είπε.

«Αυτά τα θέματα θα συζητηθούν στην επόμενη Σύνοδο των G7, τον Μάιο του 2017 στη Σικελία. Η σύζυγός μου σε περιμένει ως Πρώτο Κύριο σε αυτή τη συνάντηση», είπε απευθυνόμενος στον Κλίντον, ο οποίος έσκασε στα γέλια.

Αν η Χίλαρι Κλίντον εκλεγεί νέα πρόεδρος των ΗΠΑ, παραμένει αδιευκρίνιστο αν ο Μπιλ Κλίντον θα αναλάβει κάποιους από τους ρόλους που παραδοσιακά έχει μία Πρώτη Κυρία, σημειώνει το Politico.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών έχει υπονοήσει ότι ο σύζυγός της μπορεί να εργαστεί σε οικονομικά ζητήματα, αλλά έχει δηλώσει ότι δεν θα πάρει θέση σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 34:00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπιλ Κλίντον Ματέο Ρέντσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ