Ζευγάρι Κινέζων έτρεχε στην πίστα αεροδρομίου για να μην χάσει την πτήση -Δεν άφηναν το αεροπλάνο να φύγει - iefimerida.gr

Ζευγάρι Κινέζων έτρεχε στην πίστα αεροδρομίου για να μην χάσει την πτήση -Δεν άφηναν το αεροπλάνο να φύγει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ζευγάρι Κινέζων, που έχασε την τελευταία ειδοποίηση για επιβίβαση στην πτήση τους, θεώρησε κατάλληλη αντίδραση να αρχίσουν να τρέχουν στην πίστα του αεροδρομίου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την πτήση, αλλά και να συλληφθούν, ενώ θα παραμείνουν υπό κράτηση για πέντε ημέρες.

Οι δυο τους έφτασαν στην πύλη του αεροδρομίου του Πεκίνου αφότου αυτή είχε κλείσει. Πέρασαν διά της βίας όμως στην πίστα του αεροδρομίου, με τις αποσκευές τους, ενώ το αεροπλάνο τροχοδρομούσε.

Η πτήση από το Πεκίνο με προορισμό της Σανγκάη καθυστέρησε 20 λεπτά, καθώς το ζευγάρι μπλόκαρε τον διάδρομο απογείωσης, με τη γυναίκα σε κάποια στιγμή να μπαίνει σκυφτή κάτω από το αεροσκάφος.

Μάλιστα, προσπάθησε να πείσει τους ανθρώπους του αεροδρομίου να επιτρέψουν στην ίδια και τον σύζυγό της να επιβιβαστούν. «Οταν προσπάθησαν να την πλησιάσουν δύο αστυνομικοί, άρχισε να κλαίει και να κουνά τα χέρια της», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην Beijing Youth Daily.

Τελικά η αστυνομία απομάκρυνε το ζευγάρι από τον διάδρομο απογείωσης. Οι δύο τους θα παραμείνουν υπό κράτηση για πέντε ημέρες, μετά από σχετική απόφαση της αστυνομίας του αεροδρομίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πεκίνο αεροδρόμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ