Η Ζέτα Μακρυπούλια ξεσπά: Βαρέθηκα να μας χωρίζουν με τον Μιχάλη - iefimerida.gr

Η Ζέτα Μακρυπούλια ξεσπά: Βαρέθηκα να μας χωρίζουν με τον Μιχάλη

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα δημοσιεύματα να τους θέλουν χώρια, ωστόσο, Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μαζί και παραμένουν ερωτευμένοι.

«Κάθε τόσο με χωρίζουν και με θέλουν μόνη και πεσμένη», είπε η ηθοποιός σε φιλικό της πρόσωπο. Οπως αναφέρει η Real Life, η Ζέτα Μακρυπούλια φέρεται να είπε στους φίλους της:

«Αναρωτιέμαι, δεν κουράστηκαν πια με την ίδια ''καραμέλα'' τόσα χρόνια; Αφού βλέπουν ότι δεν τους κάνουμε τη χάρη, γιατί επιμένουν τόσο να διαψεύδονται; Γιατί γίνονται προκλητικοί και πουλάνε μια φούσκα που αποδεδειγμένα σκάει; Τους ενοχλεί που είμαστε τόσο καλά για τόσα χρόνια; Ας πάρουν χαμπάρι ότι δεν χωρίζουμε και ότι συνεχίζουμε μαζί, καλύτερα από ποτέ!».

Ανθρωποι του περιβάλλοντός της υποστηρίζουν πως ακόμα και αν η ηθοποιός πει σε συνέντευξή της πως είναι ευτυχισμένη με τον τραγουδιστή, μετά θα υπάρξουν και πάλι δημοσιεύματα που θα γράφουν πως χώρισαν.

Και οι δύο προτιμούν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ζώντας τον έρωτά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ