Βίτσας για τηλεοπτικές άδειες: «Ζεστό χρήμα» στις 26 Σεπτεμβρίου, αλλιώς πάμε στον επόμενο - iefimerida.gr

Βίτσας για τηλεοπτικές άδειες: «Ζεστό χρήμα» στις 26 Σεπτεμβρίου, αλλιώς πάμε στον επόμενο

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην υπόθεση Καλογρίτσα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, το πρωί της Δευτέρας 19/9 ο Δημήτρης Βίτσας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν εκλεκτό.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, μίλησε στο ΣΚΑΪ και επέμεινε ότι η Επιτροπή για τις αδειοδοτήσεις «έκανε τη δουλειά της, η επιτροπή της Βουλής θα κάνει τη δική της, και στο τέλος έρχεται η ώρα της Κρίσεως».

«Όταν πρέπει να δώσετε τα χρήματα πρέπει να τα έχετε, τόσο απλό είναι», σχολίασε.

«Κοντά σιμά είναι τα Γιάννενα, 26 Σεπτεμβρίου πρέπει να καταβληθεί το 1/3 του ποσού... δεν είναι το πόθεν και το έσχες, αλλά αν έχουν οι υποψήφιοι ζεστό χρήμα. Τα βάζουν εντάξει... δεν τα βάζουν; τίτλοι τέλους, και πηγαίνουμε στον επόμενο», επέμεινε.

Ο κ. Βίτσας αναφέρθηκε και στις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ, λέγοντας ότι «σε όλους θα άρεσε να λέγαμε ότι μειώνουμε φόρους και εγώ θα ψήφιζα να μειωθούν οι φόροι αν γινόταν ψηφοφορία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ