Η πιο παράξενη οικογενειακή φωτογραφία Χριστουγέννων - iefimerida.gr

Η πιο παράξενη οικογενειακή φωτογραφία Χριστουγέννων

Χριστούγεννα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου λέει η λαϊκή ρήση, κάτι που επιβεβαιώνει ένας δήμαρχος στο Πουέρτο Ρίκο, ο οποίος τύπωσε για χριστουγεννιάτικη κάρτα μια οικογενειακή του φωτογραφία που έχει όμως ένα παράξενο και κάπως ανατριχιαστικό στοιχείο.

Ο Χόρχε Σαντίνι, δήμαρχος του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο είδε την χριστουγεννιάτικη κάρτα του να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο περίεργες οικογενειακές φωτογραφίες στο μπλογκ Awkward Family Photo. Ο λόγος; Στη φωτογραφία απεικονίζονται τα μέλη της οικογένειάς του να ποζάρουν χαρωπά και να εύχονται καλά Χριστούγεννα, έχοντας μπροστά τους μια ταριχευμένη λεοπάρδαλη που δαγκώνει στο λαιμό μια αντιλόπη.

Η ομολογουμένως εκτός του πνεύματος των Χριστουγέννων κάρτα, έχει τη λεζάντα «μακάρι τα φετινά Χριστούγεννα να φωτίσουν τα όνειρά σας», γεννώντας ακόμα μεγαλύτερη απορία ως προς το τί θέλει να πει ο δήμαρχος με τη φωτογραφία αυτή.

Η πιο παράξενη οικογενειακή φωτογραφία Χριστουγέννων | iefimerida.gr 0

Οι πολιτικοί του αντίπαλοι ερμηνεύουν τη φωτογραφία ως μήνυμα προς αυτούς για τις επερχόμενες εκλογές, ωστόσο ο ίδιος ο δήμαρχος επιμένει ότι απλά ήθελε να προωθήσει το Μουσείο Άγριας Φύσης της πόλης που άνοιξε τις πύλες του προσφάτως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ