Οι διακοπές της Μαράια Κάρεϊ στα ελληνικά νησιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι διακοπές της Μαράια Κάρεϊ στα ελληνικά νησιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μύκονο και Σαντορίνη επέλεξε για τις διακοπές της η διάσημη τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ, πριν ξεκινήσει την περιοδεία της στην Λατινική Αμερική.

Η 46χρονη ποπ σταρ επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό της τζετ στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδες και αποχαιρέτησε το Λας Βέγκας ολοκληρώνοντας τις παραστάσεις της στο Colosseum.

Μάλιστα η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία επιβίβασης, όπου φαίνεται αδυνατισμένη κι ανανεωμένη, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται εάν η «ζουμερή» λατίνα έχει πραγματικά αδυνατίσει ή εάν έκανε το θαύμα του το φώτοσοπ.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Sep 13, 2016 at 1:47am PDT

Την επόμενη μέρα η Μαράια συνέχισε το ποστάρισμα, από την Μύκονο αυτή τη φορά, γράφοντας ότι ξεκίνησε τις διακοπές της, προκαλώντας ταραχή στους χιλιάδες ακολούθους της με τις προκλητικές της πόζες, με τα κοκκινόμαυρα εσώρουχά και το διχτυωτό καλσόν, στέλνοντας πότε χαιρετίσματα από την Ελλάδα και πότε την καληνύχτα της στους θαυμαστές της.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Sep 13, 2016 at 3:02pm PDT

Η επόμενη της εμφάνιση είναι μαζί με τον γιο της Μορόκαν Σκοτ, όπου απολαμβάνουν μαζί το γεύμα τους στο νησί των ανέμων.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Sep 14, 2016 at 9:16am PDT

Στο μεταξύ δεν παρέλειψε να ανεβάσει κι ένα βίντεο από το τρέιλερ του ριάλιτι σόου, η ίδια προτιμάει να το ονομάζει ντοκιμαντέρ, που θα ξεκινήσει στο Ε! στις 4 Δεκεμβρίου και θα ακολουθεί την διάσημη τραγουδίστρια στην καθημερινότητα της καθώς προετοιμάζει την παγκόσμια περιοδεία της μέσα στον απλό και λιτό «Κόσμο της Μαράια» με τα φώτα, τη λάμψη κάνοντας μπάνιο φορώντας τα διαμάντια της.

Την επόμενη μέρα η ποπ σταρ επέλεξε να ανεβάσει μία φωτογραφία μαζί με την κόρη της Μονρόε να κάνουν τζετ σκι στα νερά της Σαντορίνης.

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Sep 17, 2016 at 9:29am PDT

Έκτοτε η τύχη της αγνοείται και όλοι περιμένουν την επόμενη ανάρτηση στα social media.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαράια Κάρεϊ παιδιά Μύκονος Σαντορίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ